Eskişehir şimdiden maçın havasına girdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir şimdiden maçın havasına girdi!
A
a

Eskişehirspor ligde bu hafta Denizlispor'u konuk edecek. Takımın iyi gidişi ve sezonun ilk yarısında deplasmanda yaşananlar Eskişehirspor taraftarını daha da hırslandırmış durumda. Şehir şimdiden maça hazır.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in 22’nci haftasında 18 Şubat  Spor Toto 1. Lig’in 22’nci haftasında 18 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor-Denizlispor karşılaşmasına Es Es taraftarı büyük ilgi gösterecek.  Geçtiğimiz gün satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösteren  taraftarlar 2 günde 15 bin bilet satın aldı. Eskişehirspor taraftarları maraton ve kale arkası alt tribünleri tüketirken, dünden itibaren üst tribünlerin satışı başladı. 

En önemli maçımız

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri sosyal medyadan açıklamada bulundu. Denizlispor taraftarlarının sosyal medyada yarattığı gerginliklerin ardından taraftarın tahriklere kapılmamasını isteyen Diri, “Bizleri kendileri gibi hain sanıyorlar. Biz pusu atmayacağız korkmayın. Biz size neden bizimle uğraşmamanız gerektiğini canlı olarak göstereceğiz. Pazartesi herkes Eskişehirspor tribünlerini izleyecek. Bu maçın önemi sadece manevi değil. Ligdeki yükselişimizin devamı ve özgüvenimizi yakalamamızın mücadelesi olacak. Sezonun en önemli maçı belki de. Bu maçı alıp galibiyet serisine devam etmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Şimşekler hazırlıklara başlıyor

Eskişehirspor’da Denizlispor mesaisi bugün tekrar başlayacak. Karabük maçı sonrası ara vermeden tesislerinde Denizli maçı hazırlıklarına başlayan ve teknik kadro tarafından verilen bir günlük izne çıkan futbolcular, bugün sabah 09.30 ve öğleden sonra 15.00’da basına ve taraftara açık yapılacak çift antrenman ile, Denizli maçı hazırlıklarına devam edecek. Eskişehirsporlu futbolcular tüm planlarını galibiyet üzerine yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 12 Şubat 2019 16:29

güvenlik nedeniyle stada Denizlispor taraftarları alınmamalı yasaklanmalıdır..

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi