Eskişehir Şehir Hastanesinin taşınması esnafı vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesinin taşınması esnafı vurdu!
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesinin taşınmasının ardından bölgede faaliyet gösteren iş yerlerinin kapısına kilit vuruldu...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Devlet Hastanesinin yeni birime taşınmasının ardından bölgede faaliyet gösteren başta eczaneler olmak üzere çok sayıda işyerinin kapısına kilit vuruldu. 
Eskişehir Şehir hastanesinin açılmasıyla birlikte eski hastane etrafındaki ticari hayat da can çekişmeye başladı. Bölgedeki otoparklar, küçük işletmeler iş yapamaz hale gelince çareyi kapılarına kilit vurmakta buldu. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, eski hastanenin bulunduğu bölgenin büyük bir sessizliğe büründüğünü belirten bölge sakinleri, kiraların bile gerilediğini söylediler. İşyerlerinin peş peşe kapandığına dikkat çeken Yenidoğan Mahalle sakinleri “Hastanenin bölgeden taşınmasından sonra iş yapamayan eczanelerin ardından işyerlerinin kapısına kilit vurulmaya başlandı. Araç trafiğinin bir zamanlar yoğun olduğu hastane etrafındaki otoparklar bile kapandı. Hastane açıkken önünden yüzlerce kişi gelip geçerdi. Kapandıktan sonra geçiş yapanlar parmakla sayılabilecek hale geldi. Hastane etrafında ticari yaşam resmen durdu “diye konuştular.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ALİRIZA CEM 13 Şubat 2019 09:11

Hizmet bu işte. Daha ne kepenkler kapanacak

1 2 Cevap Yaz
ALİRIZA CEM 13 Şubat 2019 09:09

Daha ne kepenkler kapanaçak. Hizmet bu işte.

1 2 Cevap Yaz
Şafak 12 Şubat 2019 18:15

Hey gidi hey yıllarca hizmet etti.Birçok kişiye bazen şifa dağıttı,bazen hüzün ve acı,bazen ailelere mutluluk... Saymakla bitmez ama şimdi miadını doldurdu ve atıl durumda. İnşallah daha fazla atıl bekleterek eski otogar gibi kaderine terk edilmez.Zira önce hurdacılar metal,demir ne varsa yağmalar,sonra eski otogarda olduğu gibi alelacele derme çatma bir otopark ve pavyon yaparlarsa vay bu emektar binanın haline. Ondan sonra onları çıkarabilirsen çıkar ordan...

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi