Eskişehir Şehir Hastanesi yine gündemde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi yine gündemde!
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi içerisinde yaşandığı iddia edilen bir olayı CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü gündeme taşıdı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Şehir Hastanesi ile ilgili bir iddia, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü tarafından Sağık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya soruldu.

Eskişehir Şehir Hastanesi iş güvenliği önlemleri yetersiz mi?
İddiaya göre, 10 Ocak 2019 tarihinde AKFEN firması hastanenin bir bölümünde "epoksi" malzemesi ile zemin döşemesi yaparken, bu işlemin yarattığı koku hastanenin ameliyathanelerine sızdı ve çalışanlar bu kokudan etkilendi.
Çalışanlarda mide bulantısı, baş ağrısı, baş dönmesi, boğazda kuruluk ve yanma şikayetleri baş gösterirken, alerjik hassasiyeti olanları etkilendiği de Eskişehir Şehir Hastanesi yönetimine bildirildi. Yapılan araştırmada kokunun kaynağı ortaya çıkarken, hastane yönetimi durumdan haber olmasına rağmen önlem alınmamakla suçlandı.
Dr. Jale Nur Süllü de konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya şu soruları yöneltti:

1. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yaşanan bu olay ile ilgili soruşturma başlatılmış mıdır?
2. AKFEN firmasının zemin döşeme çalışması yapacağını bildirmesine rağmen hastane yönetiminin önlem almadığı bilgisi doğru mudur?
3. Şehir Hastanesi ameliyathanelerinde temiz hava girişi sağlayan teknik donanım var mıdır? 
4. Yaşanan olay sonrası yaşanabilecek benzeri olaylara karşı gerekli önlem alındı mı? 

Jale Nur Süllü bu soruları yöneltirken, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yaşandığı iddia edilen olayın benzerlerinin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerekliliğinin altını da çizdi.


 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sevgi yaz 29 Ocak 2019 17:25

Çok komik başka kusur bulamayınca böyle sorular sormuş herhalde

0 0 Cevap Yaz
Allı turnam 29 Ocak 2019 00:22

Geçen gün hanım evde çamaşır suyuyla tuzruhunu bilmeden karıştırmış. Halimizi bir görseydiniz . Şimdi bu işin evin fiziki yapısıyla ne alakası var ? Hangi pisliği atacağınızı şaşırdınız .

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi