Eskişehir Şehir Hastanesi neden açılmadı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi neden açılmadı?
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Şehir Hastanesi ile ilgili olarak “Henüz yol problemi çözülebilmiş olmadığı için açılışını maalesef Cumhurbaşkanımıza yaptıramadık” dedi.

Sütiş Eskişehir
Avcı, Şehir Hastanesi’nden yapılan yayında NTV’ye gelişmeleri değerlendirir. Avcı, Şehir Hastanesi ile ilgili şöyle konuştu: ”Hastane iç donanım şeyi itibariyle bitmiş durumda ama yol problemimiz var. Biliyorsunuz şehir içi yollarda Büyükşehir Belediyesi... Henüz o yol problemi çözülebilmiş olmadığı için açılışını maalesef Cumhurbaşkanımıza yaptıramadık. Çünkü Ankara yolu buraya paralel bir ulaşım planı var, onu üzerinde istimlak edilmesi gereken yerler var. Bunlar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda maalesef henüz bugüne kadar yapılabilmiş değil. Tramvay yolu buraya kadar gelmiyor. O tramvay yolu işi çözmez. Buraya ziyaretçi getirir. Bizim buraya acil durumlarda hasta naklini de sağlayacak tramvay ile hasta nakli olmaz. Onun için teşekkür ederim, yapılması lazım ama temeli atıldı ama şu anda pek faaliyet yok gibi. Biraz böyle seçim yatırımı gibi de algılanabilir onun için bende buradan uyarıyorum Büyükşehir Belediyesi’ni... Öyle temel atıp bırakmak yok, orayı bitirecekler inşallah. Asıl yol Ankara yoluna paralel olan yoldur. Onun istimlaklarının hemen yapılıp bir an önce hizmete girmesi lazım ki her türlü hasta kabulünü güvenlik içinde yapabilecek ulaşım imkânlarına kavuşmuş olsun.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskisehirli 22 Haziran 2018 19:11

Utanmadan bide çamur atıyorlar Kayseri'de deki gibi bizim ulaşımında siz yapsaydiniz Eskişehir'de size ekmek çıkmaz gidin kumda oynayin

2 1 Cevap Yaz
ismet tekin 22 Haziran 2018 08:40

şehir hastanesi inşaatında çalışanlar daha çok iş var diyorlardı.Bitiremeyince sağa sola çamur atıyorlar.Yunusemre devlet hastanesinin poliklinikleride açıldı.Gidip görün yeni binanın taban mermerleri şimdiden çatlak kırık ve,lekeli duvarlarda çatlaklar var.Rantçılar ancak bu kadar yapar.

1 3 Cevap Yaz
pess 21 Haziran 2018 16:31

800 kusur metre kare yol yaptık diye on kattlı binalara reklam veren ler hastane gibi yere yol yapamıyorsa pes derim

3 6 Cevap Yaz
mehmet metin 21 Haziran 2018 14:56

Hastaneyi başkasına yaptır. Kira yı halka ödettir.İstimlak gerekiyor..Belediye yapmıyor de..Yapamıyor de, çünkü istimlak için çok para gerekiyor.Belediye ödeyeceği istimlak parasıyla şehir halkına başka hizmetler verir.Elindeki tüm varlığı istimlaka harcarsa elinde ne kalacak.AKP hiç bir harcama yapmadan bu işin rantını sağlayacak öylemi.?

9 8 Cevap Yaz
arda 21 Haziran 2018 14:45

yarım kalacağı belle idi zaten

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi