Eskişehir Şehir Hastanesi'ne yeni minibüs hattı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'ne yeni minibüs hattı
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ulaşım için yeni bir minibüs hattı devreye giriyor. İşte Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ulaşım hakkında önemli bilgiler...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Şehir Hastanesi'ne gitmek isteyen vatandaşlar için yeni minibüs hattı devreye giriyor. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar ile Batıkent ve civarında yaşayan vatandaşların Şehir Hastanesi’ne ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Mavi 23 numaralı minibüs hattı hizmete başlıyor.

Batıkent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, mahalle sakinlerinin Şehir Hastanesi’ne ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Mavi 23 numaralı minibüs hattı UKOME kararıyla hizmete başlıyor. Yeni hattın güzergahı Orgeneral Kıvrıkoğlu Bulvarı-Ulusal Egemenlik Bulvarı-Ertuğrulgazi Caddesi-Salih Bozok Caddesi-İsmet İnönü 2 Caddesi-Çevre Yolu olarak belirlendi. Mavi 23 numaralı hattın 23 Ocak 2019 Çarşamba günü itibariyle hizmete başlayacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların otobüs ve dolmuşların detaylı güzergah bilgilerine www.eskisehir.bel.tr  web sayfası üzerinden ulaşılabileceğini belirttiler.

Ayrıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların talebiyle 12 ve 14 numaralı minibüslerin mahalle içerisindeki güzergahları da uzatıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nden geçen otobüsler ve saatleri

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi