Eskişehir Şehir Hastanesi'nde kaos sürüyor, açıklama yok...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'nde kaos sürüyor, açıklama yok...
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yaşanan işten çıkarma ve ücretsiz izinlerle ilgili yazarımız Ali Baş'ın yazısının ardından hastanede kaosun sürdüğü öğrenildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yaşanan ücretsiz izin ve işten çıkarma krizi gazetemiz yazarlarından Ali Baş'ın köşesinde duyurulmuştu.
Yazının üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hastaneden herhangi bir açıklama yapılmazken, ücretsiz izne çıkarılacak çalışanların belirlenmesinde kullanılan "yöntemin" değişmediği gelen bilgiler arasında.
Ali Baş, yazısında hastanede "ücretsiz izne çıkarılacak" çalışanların, hangi partinin referansı ile işe alındığına göre belirlendiğinin altını çizmişti.
Buna göre, hastane ilk açıldığında işe alınan personelin referansları arasında AK Partili ve MHP'li yöneticiler yer alıyordu. Ancak pandemi sonrasında ücretsiz izne çıkarılacak personelin belirlenmesinde adaletsizlik olduğu konuşuluyor.
İddialara göre, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekiminin "Biz MHP'liyiz, MHP'lileri işten çıkartamayız" demesi üzerine, hastanede ücretsiz izne çıkarılanların çoğunluğunu, AK Partili yöneticilerin referansı ile işe alınan personel oluşturuyor.
Yazarımız Ali Baş konuyu kent gündemine taşırken, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, hastane yöneticileri ve siyasi parti temsilcilerine cevap hakkı için köşesinin açık olduğunu belirtmesine rağmen, şimdiye dek konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış olması kamuoyunda rahatsızlık oluşturuyor.



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumcu 14 Şubat 2021 21:26

Chpli,mhp li,ak partili söz konusu bu insanlar hastane çalışanı ve bir yıldır mücadele etti,sonuç bu olmamalıydı.

6 4 Cevap Yaz
Vatandaş 14 Şubat 2021 18:22

Sanki CHP'li ler olsa durum farklı olacak tı

6 15 Cevap Yaz
Aslantas 14 Şubat 2021 16:39

Pandemide taşeron çalışanlar ücretsiz izin veya çıkış bunu mu hakketti insanlar bu pandemi ödülü mü,brovo yönetim,kullan kullan at enjektör misali hee komedi.

7 6 Cevap Yaz
Ender 14 Şubat 2021 16:14

Bu haberi böyle değilde,pandemide canını hiçe sayarak mücadele eden şehir hast.taşeron çalışanına,zaten maaşını 2ay geç alarak fedakarlık yapan insanlara,ücretsiz izin ve çıkış yapılarak ödül verildi.diyebilirdiniz.

7 9 Cevap Yaz
Nihat 14 Şubat 2021 13:42

Nasıl olsa bi iş yaptıkları yoktu, her kapıda hoş geldiniz ve geçmiş olsun diyen, grantuvalet giyinen bir kaç kişi eksik olur sadece o kadar. Zaten özel hastaneden farkı yok buranın

10 12 Cevap Yaz
Kemal 14 Şubat 2021 13:38

Ortakların küçük bir kavgası yahu, akpliye iş mi yok ? Şehir hastanesi olmaz. Başka devlet kurumu olur, ne olacak ki ?

13 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi