Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Corona Virüs şüphesiyle kısmi karantina iddiası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'nde Corona Virüs şüphesiyle kısmi karantina iddiası!
A
a

Eskişehir'de Corona Virüs / COVID-19 iddiasında ikinci perde, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde karantina mı başladı?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika gelişmesi: Eskişehir bugün Corona Virüs / COVID-19 iddialarıyla diken üstünde. İlk gelen bilgiler Şarhöyük Aile Sağlığı Merkezi'nde bir hastanın üst solunum yolu enfeksiyonu ve düşmeyen ateş sebebiyle başvurmasının ardından aile sağlığı merkezinin karantinaya alındığı yönündeydi.
Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Köksal, Şarhöyük Aile Sağlığı Merkezi’nde (ASM) Corona virüsi iddiaları hakkında açıklamalarda bulunup, iddiaları yalanlamıştı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne mi transfer edildi?

Bu açıklamanın ardından gelen bilgilere göre, Şarhöyük ASM'ye başvuran hastanın İran'dan Eskişehir'de yaşayan akrabalarını ziyarete geldiği ve üst solunum yolu enfeksiyonu ve düşmeyen ateş sebebiyle ASM'ye başvurduğu iddia ediliyor.
Bu İranlı hastanın ve yanında kaldığı 6 kişilik ailenin Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği, burada acil serviste tedavi altına alındıkları ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nin kısmen karantina altına alındığı bilgisi sızan haberler arasında.
Konuyla ilgili Eskişehir Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan resmi bir açıklama henüz bulunmamakta.

Alarmın en üst seviyeye çıkarıldığı iddiası

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde corona virüsü alamının en üst seviyeye çıkarıldığı iddia edildi.

İddilara göre, hastanenin 6. katı tamamen giriş ve çıkışlara kapatıldı, 6. katta çalışanlara ve hastalara çift maske dağıtıldı ve klimalar kapatıldı. Sağlık çalışanlarının molalarının da iptal edilmesini yanı sıra hastanede dezenfektan yapıldığı söylentiler arasında.

ESKİŞEHİR'DE CORONA VIRUS İDDİASI



 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 27 Şubat 2020 03:43

Azıcık dürüst ve doğru haber yapın lütfen. Söylentiler ile haber yapıyorsunuz. Ben defalarca bu tarz söylenti duydum sağlık çalışanlarından. Ama hiç birini söylemedim başka bir kişiye laf olsun diye. Söylenti mesela; Havaalanına inen uçakta şüpheli bir vaka varmış hemen hastaneye kaldırılmış elbette personel uygun kıyafetler ile sevk etmiş! Mışlı mişli haber çok piyasada. Ve en kötüsü buna itibar eden bir sürü insan var. Ve bu paylaşımları kasten yapanlar...

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi