Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir şehidine ağlıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir şehidine ağlıyor...
A
a

Batman'da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök'ün cenaze programı belli oldu. 

Sütiş Eskişehir
Batman’da PKK'lı teröristlerin zırhlı askeri aracın geçişi sırasında tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 7 asker şehit oldu. Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök'ün acı haberi Emek Mahallesi Şölen Sokak'ta oturan baba ocağına sabah saatlerinde verildi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken evin önünde de ambulans hazır bekletildi. Şehidin cenaze programı da belli oldu. Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök, yarın Reşadiye Camii'nde Cuma Namazı'na müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kanlıpınar Şehitliği'ne defnedilecek. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alpaslan 5 Ekim 2018 10:24

Böyle olmaz gene içerden ihanet var gene köstebekler iş başında önce içeriyi temizleyin hainleri temizleyin ondan sonra gerisi teferruat

0 3 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 4 Ekim 2018 18:51

🇹🇷 Şehidimize ALLAH'tan Rahmet, Kederli Ailesine Baş sağlığı diliyorum. Milletimizin Başı Olsun. 🇹🇷

0 3 Cevap Yaz
Muammer çankal

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun vatanımızın başı sağ olsun Allah sabır versin Ailesine ve senin nezlinde bütün şehitlerimizin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

1 3
Mehmet 4 Ekim 2018 17:44

Neşet cavuşum senin nezdinde tüm şehitlerimizi selamlıyorum. Allah rahmet eylesin, mekanınız peygamberimizin komşuluğu olsun, tüm milletimizin başı sağolsun. O vatan hainleri, onları besleyenler ve onlara destek verenler bilsinler ki Türk Milleti onlara boyun eğmiyecektir, bu milleti bölemeyeceklerdir. Suriye,Irak ve tüm orta doğuda olup bitenleri görüp,birlik ve beraberliğimizi basit siyasetten ayırt edebilmeli ve oyuna gelmemeliyiz. Zaman birlik, beraberlik zamanı. Alah yardımcımız olsun.

0 6 Cevap Yaz
Ukab UKABE 4 Ekim 2018 17:18

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, acılı ailesine ve Eskişehir e sabır versin.Yurdu yaşatmak için CAN veren yiğitlere ve onların gurur dolu ailelerine selam olsun.

1 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi