Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir şehidine ağlıyor!...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir şehidine ağlıyor!...
A
a

Son Dakika Haberi. Afrin'den acı haber geldi! Şehit ateşi Eskişehir'e düştü...

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün Eskişehirli Uzman Çavuş Serdar Ege şehit düştü.

Acı haber şehidin Eskişehir'deki ailesine ulaştı.

TSK: "22 gğnde 11 askerimiz şehit oldu"

TSK, Afrin operasyonlarında 9 askerin şehit olduğunu 11 askerin de yaralandığını açıkladı. Düşen Atak helikopterindeki şehit olan 2 askerle birlikte toplam şehit sayısı 11 oldu.

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı, 22. gününde devam ediyor.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlarda 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan akşam saatlerinde bir saat ara ile yapılan iki açıklamada, 5 askerin daha şehit olduğu, 9 askerin ise yaralandığı ifade edilmişti.

Operasyonlarda, PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ mensubu en az 39 teröristin de etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği aktarıldı.

Harekatın 22. gününde, düşen Atak helikopterinde şehit olan 2 asker ile birlikte şehit sayısı 11'ye yükseldi,11 asker de yaralandı.


ŞEHİT 9 ASKERİN 3'ÜNÜN KİMLİKLERİ

Harekatta şehit olan ve ailelerine acı haberleri ulaştırılan askerlerin isimleri: Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, Uzman Çavuş Halis Koca, Uzman Çavuş Burak Akalın.


1141 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK'dan operasyona ilişkin yapılan son açıklamada, harekatın başlangıcından itibaren  etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1141 olduğunu duyurdu. 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığınca gerçekleştirilen hava harekatıyla terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ'e ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 36 hedef imha edildi.

Bölgeden elde edilen bilgilere göre, bugün 79 terörist etkisiz hale getirildi.

Hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla desteklenen kara harekatının, planlandığı şekilde başarıyla devam ettiği bildirildi.

Eskişehirli Uzman Çavuş Serdar Ege Afrin'de şehit düştü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi