Eskişehir Sanayi Odası'ndan 200 bin liralık nefes kredisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Sanayi Odası'ndan 200 bin liralık nefes kredisi
A
a

Eskişehir Sanayi Odası üyeleri için öz kaynaklarıyla finanse ettiği Nefes Kredisi miktarını arttırdı. Bu kapsamda kredi üst limiti 200 Bin TL olarak belirlendi.  Verilecek kredi 6 ay ödemesiz ve 18 ay vadeli olacak. 

Sütiş Eskişehir
Türkiye ekonomisinde önemli yeri bulunan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerimizin (KOBİ) yaşadıkları finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, TOBB ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş, Halk Bankası A.Ş, Vakıfbank A.Ş. ve Denizbank A.Ş. arasında imzalanan protokolle Nefes Kredisi programı Eskişehir Sanayi Odasına üye firmalarda faydalanacak. 

ESO’nun öz kaynaklarıyla finansman desteği sağladığı programdan faydalanmak için ESO’dan “TOBB Nefes Kredisine Başvuru İçin Faaliyet Belgesi”ni aldıktan sonra protokol imzalanan Eskişehir’deki bankaların ilgili şubelerine başvurmaları gerekiyor.
 
Nefes Kredisi programı kapsamında kredi üst limitini 200 Bin TL kredi olanağından faydalanabilecek olan ESO Üyeleri, kredileri ise 6 ay ödemesiz, 18 ay vade ile kullanabilecekler.  Aylık faiz oranı yüzde 0,99 olan krediden grup şirketlerinden sadece bir tanesi yararlanabilecek. Protokol imzalanan bankalar tarafından kredi masraf olarak ise sadece 51 TL alınacak.

Nefes Kredisinden faydalanmak isteyen ESO üyesi kuruluşlar, kredi başvurusu kapsamında kullanılmak üzere Faaliyet Belgesini, Oda yazı işlerinden temin edebilecekler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi