Eskişehir rengarenk!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir rengarenk!
A
a

MilyonFest Eskişehir, ikinci gününde Eskişehir ve çevresinde yaşayan binlerce üniversiteli gencin yoğun katılımıyla devam ederken muhteşem görüntülere sahne oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de düzenlenen MilyonFest Eskişehir Festivali'nde önceki gün yayınladığı ilk albümü Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah heyecanı vardı. Festival alanını hınca hınç dolduran binlerce gencin alkışlarıyla sahneye çıkan sanatçı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşıladı. 20 yılı aşkın kariyeri boyunca her biri hit olmuş unutulmaz şarkılarını Eskişehirli dinleyicilerle ile hep bir ağızdan söyleyen Ferah, geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine yine unutulmaz anlar yaşattı.

Bando Es Es sürprizi
MilyonFest’te bir başka sürprizi Umut Kuzey’in sahnesinde yaşandı. Konserin sonunda bir anda karşılarında Bando Es Es topluluğunu gören seyirciler büyük bir şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu Bando Es Es’nin Eskişehirspor’un marşlarını çalması büyük bir coşkuya sahne oldu. Umut Kuzey festivaller sadece müzik ve eğlence demek değil gençliğin ne kadar sporsever olduğunu görmüş olduk” diye konuştu. 

MilyonFest Eskişehir'de bugün kim sahneye çıkacak?
Gençleri büyüleyen MilyonFest Eskişehir Festivali'nde 30 Eylül 2018 Pazar günü yani bugün ve bu akşam sahne alacak olan grup ve isimler ise şöyle:
MFÖ  22.30 
HAYKO CEPKİN  21.00 
CEM ADRİAN  19.30 
ADAMLAR  18.15 
PAMELA  17.00 
BABA ZULA  15.45
DENİZ TEKİN  14.45

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi