Eskişehir Özdilek sinema Cinetime film ve seanslar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Özdilek sinema Cinetime film ve seanslar
A
a

Eskişehir sinema salonlarından biri olan Eskişehir Özdilek Cinetime sinema Eskişehirli sinemaseverlerden büyük ilgi görüyor. Peki Eskişehir Özdilen sinema salonu Cinetime'ın bilet fiyatları ne kadar, hangi filmler gösterimde ve film seanları neler? Eskişehir Özdilek Cinetime hakkında geniş bilgi haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Özdilek sinema Cinetime, adından da anlaşılacağı gibi Eskişehir Özdilek AVM'nin içinde yer almaktadır. Eskişehir Özdilek Cinetime'da kaç sinema salonu var, vizyondaki filmler, filmlerin seansları ve Eskişehir Özdilek sinema Cinetime bilet fiyatları hakkındaki tüm sorularınız haberimizde...

Eskişehir Özdilek sinema salonları nerede?

Eskişehir Özdilek sinema Cinetime, Türkiye'deki Özdilek AVM'lerde bulunan 9 sinema salonundan biridir. Özdilek Cinetime Sinemaları, 2002 yılında Kocaeli Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 2 salon ile sinema sektörüne adım atan Özdilek Cinetime Sinemaları; bugün Cinetime ÖzdilekPark Antalya (7 Salon), Cinetime Özdilek Eskişehir (10 Salon), Cinetime Özdilek Yalova (7 Salon), Cinetime Özdilek Kocaeli (5 Salon), Cinetime ÖzdilekPark İstanbul (10 Salon), Cinetime Özdilek Uşak (7 Salon), Cinetime Özdilek Turgutlu (7 Salon), Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer (10 Salon), Cinetime Özdilek Düzce (7 Salon), olmak üzere 9 lokasyonda hizmet vermektedir.

Eskişehir haricinde İstanbul, Abtalya, Bursa, Yalova, Uşak, Düzce, Kocaeli ve Turgutlu'daki sinema salonları ile hizmet veren firma Eskişehir Özdilek sinema Cinetime'da tam 10 sinema salonuyla siz Eskişehirlilere sinema keyfi yaşatmak için hizmet veriyor. Eskişehir Özdilek sinema salonu Cinetime'ın en büyük sinema salonlarından biridir. Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi içindeki Eskişehir Özdilek sinema salonunun adresi; Hoşnudiye Mahallesi Doğruer Sokak No:1 Tepebaşı'dir. Eskişehir Özdilek sinema Cinetime'ın telefon numarası ise 0222 335 50 51

Eskişehir sinema salonları cinetime

Eskişehir Özdilek sinema salonları bilet fiyatları ve seanslar

Eskişehir Özdilek Cinetime Sinema Salonu'nda seanslar 11.00'da başlayıp 22.15'te son film gösterimi ile seans kapatıyor. Eskişehir Özdilek Cinetime Sinema Salonu'nun bilet fiyatları ise şöyle; Tam 12 TL, öğrenci 11 TL. Halk günü seanslarında biletler 9 TL'den satışa sunuluyor. Eğer 3D bir filme gidecekseniz 1-2 TL arasında değişen fiyat farkı ödemeniz gerekiyor. Yabancı filmleri orijinal dilinde Türkçe altyazılı sunmasının yanında Türkçe dublaj seçeneği de sunan Eskişehir Özdilek sinema salonları gördüğü büyük ilgi sonrasından 2016 yılında 7 olan salon sayısını 10'a çıkardı.

Eskişehir Özdilek Sinema halk günü ne zaman?

Özdilek AVM'de hizmet veren Eskişehir sinema salonlarından Cinetime, haftada 2 günü halk günü ilan etmiş ve bu günlerde diğer günlere göre daha ucuz hizmet vermektedir. Peki Eskişehir Özdilek sinema salonlarının halk günü hangi gün? Eskişehir Özdilek Sinema salonunda halk günü bilet fiyatları ne kadar? Eskişehir Özdilek Sinema salonları işletmesi Pazartesi ve Çarşamba günlerini halk günü ilan etmiştir ve bu günlerde sinema biletleri 2D filmler için 9 TL, 3D filmler içinse 11 TL'dir.

Eskişehir Özdilek sinema Cinetime film seansları hakkında bilgi için tıklayın


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi