Eskişehir otopark ücretlerine zam

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir otopark ücretlerine zam
A
a

Eskişehir'de son dakika zam haberi geldi. Eskişehir Ticaret Odası'na bağlı katlı otoparklara zam geldiği açıklandı. Eskişehir otopark ücretleri ne kadar oldu?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir otopark ücretleri zamlandı. Eskişehir Ticaret Odası, kendisine bağlı olan katlı otoparklara zam yaptığını duyurdu. İşte 2019 Eskişehir otopark ücretleri güncel tarifesi.

Eskişehir Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Yapılan meclis toplantısı sonrası yeni otopark tarifesi belli oldu. ETO'ya bağlı kapalı otopark girişleri 6 liradan 7 liraya çıkarıldı. 200 lira olan aylık otopark aboneliği ise 225 lira oldu. 
 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 2 Mayıs 2019 02:33

Eskişehir Belediyesi ta 1970 lerden beri projesinde otopark olmayan inşaatlardan o zamanın parasıyla yaklaşık birer daire parası otopark ücreti aldı. Güya o paralarla her semtte belediye otopark yapacak, para ödeyen bu binaların sakinlerine yaptığı otoparklardan yer gösterecekti. Şİmdi o paralar çoktaan deve oldu. Belediye ve özel sektör otoparklarına zam üstüne zam yapılır hale geldi. Neyin zammını yapıyorsunuz? Ne masrafınız var? Hadi sebze meyvada yok ilaca zam geldi, gübreye zam geldi diye bir açıklaması var. Sizin otoparklarda iki tane personel, bir bilgisayarla iş görüyorsunuz. Size normalde gün içinde saat sınırı olmaksızın beş ₺ den birr kuruş fazla verilmemesi lazım. Sayın Eskişehirliler bu soyguna dur deyin. Otoparkları hep birlikte protesto edelim.

1 2 Cevap Yaz
Zafer 1 Mayıs 2019 12:39

Her apartmanin kendine ait otoparkı olmasi gerekir, belediye otoparkı olmayan apartmana oturma ruhsati veriyorsa, otopark isini belediyenin yapmasi gerektigi inancindayim.Otopark uctetlerine zam yaparak vatandasin kaldirim uzerine veya 2. Park yapmasina sebep olmayacakmisiniz.

1 5 Cevap Yaz
Şafak 1 Mayıs 2019 11:42

Geçen sene,belediye toplu ulaşıma zam yapınca bazı kabadayılar çıkıp gazetelere; Bu zam halkımıza bir zulümdür,diyerek saçma sapan demeçler vermişti.Hani nerde o,chpli belediyenin zammına zulüm diye ortada dolaşan boş beleş takımı? Arazi oldular,çünkü piyasada para dönmüyor,herşey ateş pahası olmuş.Ramazan gelmeden zam yağmuru başladı,yürekleri yetiyorsa çıkıp her zamma zulüm desinler.İkiyüzlülük yaparak,takım tutar gibi parti tutmakla olmuyor.Yandaşlıkla bir yere kadar,zamların ucu kendilerinede dokunmuş olacak ki,sanırım dillerini yuttular.....

2 4 Cevap Yaz
Vural

1 saat otopark zamdan önce 8 tl idi sizce normalmi . ha bu arada benim aracım yok . ama otopark ücretleri makul olmalı.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi