Genel Sekreter Bayrakçı Senenin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Genel Sekreter Bayrakçı Senenin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
A
a

Genel Sekreter Bayrakçı Senenin İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, birim müdürleriyle senenin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Genel Sekreter Bayrakçı toplantıda birimler arası iletişimin öneminde değindi.
Bilecik il Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, 2022 yılı ilk toplantısını, birim müdürlerinin katılımıyla İl Encümeni Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. ’Yeni hizmet yılının ülkemize ilimize ve idaremize hayırlar getirmesi temennileri’ sözlerine başlayan Genel Sekreter Seda Bayrakçı, “Özverili, sorumluluk bilinci yüksek ve çözüm odaklı yaklaşım ile başarılı olduğuna inandığımız bir hizmet yılını geride bıraktık. 2022 yılında hizmet birimlerimizce performans programımızda yer alan öncelikli yatırımları hep birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullanarak birimler arası iletişimin etkileşime dayalı yürütülmesinin önemini vurguladı.
Birim Müdürleri 2021 yılında gerçekleştirilen çalışmalar üzerine yaptıkları kısa bir değerlendirmenin ardından, 2022 yılı için konulan hedefler ile yeni yıla dair dilek ve temennilerini sunmalarıyla toplantı tamamlandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi