Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir Odunpazarı'nda çirkin saldırı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Odunpazarı'nda çirkin saldırı!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından 71 Evler Mahallesinde yaptırılan ve Eskişehir’e hizmetlerinden ötürü rahmetli Aydın Arat’ın isminin verildiği halk merkezi, şehir eşkıyalarının saldırısına maruz kaldı. 

Sütiş Eskişehir
Önceki gece Aydın Arat Halk Merkezi ve çevresinin bulunduğu parka gelen kişi ya da kişiler, park ve halk merkezi binasının dış cephesinde bulunan lambaları kırdı. Bina etrafındaki kabloların bir kısmını kopartan ve civardaki çöp tenekelerini de deviren şahıslar, durumu daha da abartarak çevreye de zarar vererek istenmeyen görüntüler oluşturdular. Çevre sakinleri bu saldırının sadece kamu malına yapılan bir saldırı olmadığını Eskişehir’e hizmetlerinden ötürü ismi verilen merhum Aydın Arat’ın hatırasına da büyük saygısızlık olduğunu ifade ettiler. 

Yaşanan saldırı büyük bir üzüntüyle karşılanırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması için gerekli soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rıza gündüz 17 Ekim 2018 18:05

Bu tür etrafa zarar veren insanlar kendi akıllarınca her hangi bir kişiye zarar verdiklerini sanırlar halbuki verilen zararın kamu malı olduğunu bilmeyecek kadar cahil insanlardır kamu malı 81 milyonun malı olduğunu bilemeyecek kadar cahil kişilerdir bunlara diyeceğim şudur yaptıklarınız hanği anlayışa sığar bir düşünün yazıklar olsun diyorum bu mallara halkımızın sahip çıkmasını diliyorum

0 1 Cevap Yaz
Esk 17 Ekim 2018 17:22

Allah belanızı versin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi