Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bu görselle sitem etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bu görselle sitem etti
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye bağış hesaplarının bloke edilmesine tepki gösterdi. Facebook hesabından yardım kolisi içeriğini paylaşan Kurt, "Bu paketten on binlerce olabilirdi!" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında belediyelerin başlattığı bağış kampanyası İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yasaklanarak, hesapları bloke edilmişti. Hesabı bloke edilen belediyeler arasında bulunan Odunpazarı Belediyesi de bu nedenle bağış alamaz hale geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, duruma sert çıktı.

Facebook hesabından bir yardım kolisinin içeriğini paylaşan Kurt, "Bu paketten on binlerce olabilirdi!!!" ifadelerini kullandı.

Kurt'un paylaşımı yüzlerce beğeni ve onlarca paylaşım aldı.



 
Kaynak : Hilal Köver / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 6 Nisan 2020 01:57

Sana yardım topla diyen var mı başkan? Sen elinden geldiğince yap yardımını kimse sana az yardım ettin demez! Yardım etmek isteyenleri yönlendirebilirsin mesela! Önce belediye başkanlığını görevini yapın da, onlarca bu işi yapan kurum var yeterli sayıda. Cydd add ve diğer odalar stk lar ellerinden geldiğince yardım yapsınlar onlara söyle mesela! Sağa sola geziye giden varlıklı kesimden oluşan konseyler var ya o üyeler kendileri yapsınlar yardımlarını diledikleri kişilere ellerinden tutan mı var? Peki bir şey sormak istiyorum bu fotoğraftaki koli bedeli kaç TL. Onu söylemediniz!

0 0 Cevap Yaz
eses 5 Nisan 2020 13:48

siz ilk önce çöp bidonları ve alanlarını ilaçlayın ilaçlama makinalarınızla ortamı dezenfekte edin sivrisinek için saklamayın o makinaları.

2 2 Cevap Yaz
On binden fazla 5 Nisan 2020 03:03

O yardım paketlerinden dediğiniz takmadan fazla var. Devlet CHP li vekillere, belediye başkanlarına da maas veriyor. Ama hiçbiri de devletçi anlayışla harekete geçmiyor. Bizimde katkımız olsun demiyor. Vay efendim blok koyuyorlar şöyle böyle. Bizde varız deyin. Bu işte muhalefet etmeyin. Bu işin muhalefeti yokkkk.

7 4 Cevap Yaz
Metin

Şu zaman siyaset yapma zamanı değil eğer belediye yardım yapmaya çalışıyorsa sende devlet olarak buna izin vereceksin bu olay halkın yararını ise alkışlayacaksın bakın bakalım G.Antep belediyesine onlarda yardım topluyor neden hükümet bunlara dur demiyor çünkü orası akp li kimse sesini çıkartamıyor iş chp lilere gelince aslan kesiliyorlar halk bunu kesinlikle unutmaz tıpkı istanbul,ankara,izmir,mersin ve kocaelinde olduğu gibi az kaldı

4 4
Doğru 4 Nisan 2020 19:44

O paketten on binlerce olabilirdi, fakat bazılarının siyasi inatlaşmasına takıldı. Biziz biz, bizden başka yok bizzz bizzz bizzz diyenler engellediler maalesef. Hadi bunu engellediler, ama 2019 yerel seçimlerinde kızılayın yardım kolilerini, kardeşinin kızılayda yönetici olması sebebi ile partisine oy almak için partisi adına dağıtanlara neden engel olmadılar? O zaman nerdelerdi, bizz bizz bizz diyenler?

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi