Eskişehir o listede ilk sırayı aldı, sosyal medyayı salladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir o listede ilk sırayı aldı, sosyal medyayı salladı
A
a

Bir internet sitesinin paylaştığı, üniversite şehirlerinin memnuniyet sıralamalarının gösterildiği listede Eskişehir’in ilk sırada yer alması sosyal medyada gündem oldu.

Sütiş Eskişehir
Bir internet sitesinin paylaştığı, üniversite şehirlerinin memnuniyet sıralamalarının gösterildiği listede Eskişehir’in ilk sırada yer alması sosyal medyada gündem oldu.
Üniversite tercih dönemine girilen şu günlerde, üniversite tercihi yapacak öğrencilere yardımcı olunması adına bir internet sitesi araştırma yayınladı. Üniversite şehirlerinde yaşayan öğrencilerin memnuniyetlerinin ölçüldüğü listede, o şehirlerde yaşayan öğrencilere sorular sorularak memnuniyet seviyelerine göre sıralama oluşturuldu. Liste birçok Eskişehirli tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü. Türkiye’nin üniversite şehirlerinin memnuniyet sıralamasının yer aldığı listede Eskişehir, öğrencilerin en memnun olduğu il oldu. Yayınlanan istatistiklere göre Eskişehir’in ardından, Ankara ikinci sırada yer alırken, Antalya ise öğrencilerin en memnun olduğu üçüncü il oldu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yorumcu 28 Temmuz 2022 10:45

eskişehire gelip öğrencilerin hallerini görün

0 0 Cevap Yaz
eses 28 Temmuz 2022 10:07

eskişehir özünü kaybetti. Anadolu kültürü geleneği kalmadı. Belediye Aşkı şehir naraları ile şehir içerisine açmış oldukları sözde eğlence merkezleri ile yerel halkı merkezden uzaklaştırdı buda ahlaken toplumsal çöküntüye neden oldu medyanın çağdaş şehir modern şehir açıklamaları çevre il ve ilçelerde bulunan gelenek ve göreneklerini kaybetmiş kesimleri eskişehire yöneltti sonuç aşkı şehir.

0 1 Cevap Yaz
Davut arlı 28 Temmuz 2022 00:49

Öğrenci özgürlük ister buradada tammmm özgürrrrrr tammmmm.

0 0 Cevap Yaz
Okur 27 Temmuz 2022 19:23

Eskişehir de çok fazla üniversite hatta kendi nufusu üstünde öğrenci var bu durum şehrin demografik yapısına zarar veriyor. Buradaki üniversite lerin bir kısmı başka şehirlere taşınmalı. Devletimiz buna el atmalı vatandaş olarak destekliyoruz. Saygılar sevgiler.

6 9 Cevap Yaz
Yeter göç almasın artık 27 Temmuz 2022 16:00

Eskişehir yeterince göç aldı.Böyle listeler göçü hızlandırır.

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi