Eskişehir nöbetçi eczaneler - Bugün 01.04.2020 - Eskişehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir nöbetçi eczaneler - Bugün 01.04.2020 - Eskişehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti mi?
A
a

Eskişehir’de 1 Nisan 2020 Çarşamba günü hangi eczaneler nöbetçi? Nöbetçi eczanelerin yol tarifleri, telefon numarası ve açık adresi nedir? Eczaneler saat kaça kadar açık? Eczanelerin çalışma saatleri değişti mi? Tüm sorularınızın cevabı www.anadolugazetesi.com adresimizde sizlerle.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir nöbetçi eczaneler...


Eskişehir'de 1 Nisan 2020 Çarşamba günü bazı eczaneler acil durumlarda hizmet vermek için nöbetçi olacak. Bugün Eskişehir'de nöbetçi eczaneler hangileri, Eskişehir nöbetçi eczaneler nerede, Eskişehir'de en yakın nöbetçi eczane nerede, nöbetçi eczanelerin yol tarifleri eczanelerin çalışma saatleri, eczanelerin kapanma saati kaç gibi sorularınızın cevabını sizler için haberimizde derledik.

1 Nisan 2020 Çarşamba (Bugün) Eskişehir nöbetçi eczaneler:

  • ÇOBANOĞLU ECZANESİ: 1 Nisan 2020 bugün Eskişehir Odunpazarı ilçesindeki nöbetçi eczane Çobanoğlu Eczanesinin açık adresi VİŞNELİK MH. ÖĞRETMENLER CD. (SAVAŞ CD.) NO:61/A / / Odunpazarı / Eskişehir ve telefon numarası 02222263900. Çobanoğlu Eczanesi Vişnelik tramvay durağı köşesinde.
  • NAR ECZANESİ: Eskişehir Tepebaşı ilçesindeki nöbetçi eczane Nar Eczanesinin açık adresi ULUÖNDER MAH. SALİH BOZOK CAD. NO:5/C / Uluönder Mah. / Tepebaşı / Eskişehir ve telefon numarası 02222202730. Nar Eczanesi Tepebaşı Yunusemre Devlet Hastanesi sırasında.
  • BERKAN ECZANESİ: Eskişehir Odunpazarı Çarşamba akşamı nöbetçi eczane Berkan Eczanesinin açık adresi İSTİKLAL MAH. KONUK SOK. NO:22/D / / Odunpazarı / Eskişehir ve telefon numarası 02222305289. Berkan Eczanesi İstiklal ASM yanı Atatürk Caddesi eski stadyum girişi karşı aralığında.
  • ŞENER ECZANESİ: 1 Nisan 2020 Çarşamba Eskişehir Odunpazarı nöbetçi eczane Şener Eczanesinin açık adresi EMEK MH. ZİYA GÖKALP CD. NO:38/B / Emek Mah. / Odunpazarı / Eskişehir ve telefon numarası 02222505150. Şener Eczanesi Siyah 15’in son durağına yakın Bim marketin yanı.
  • ANIL ECZANESİ: Eskişehir Tepebaşı ilçesindeki nöbetçi eczane Anıl Eczanesinin açık adresi PROF. DR. ORHAN OĞUZ CD. NO:65/A / BAHÇELİEVLER MAH. / TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR ve telefon numarası 02224000130. Anıl Eczanesi Çevre yolundan Birsen Kebap'a döndüğünüzde 300 metre ileride sağda. Sıhhiye Meydanından gelindiğinde 350 metre ileride solda.
  • KURTULUŞ ECZANESİ: Çarşamba günü Eskişehir Tepebaşı ilçesindeki nöbetçi eczane Kurtuluş Eczanesinin açık adresi VATAN CD. NO:7/B / KURTULUŞ MAH. / ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR ve telefon numarası 02222200226. Kurtuluş Eczanesi Kurtuluş ASM yanı, Alanönü tramvay durağı arka çaprazı, Dinamikdo Spor Salonu karşısında.
eskisehir nobetci eczaneler 01 04 2020

ESKİŞEHİR'DE ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Türkiye'de de hızla yayılan koronavirüs salgınından dolayı bazı yerlerde eczanelerin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldı. Vatandaşlar Eskişehir'de eczane saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını merak ediyor. Eskişehir Eczacı Odası konu ile ilgili açıklama yaptı. Eczacı Odası yaptığı açıklamada, "daha öncesinde İl Sağlık Müdürlüğü yetkisinde olan eczane çalışma saatlerinin İl Pandemi Kurulu tarafından onayının gerektiği tarafımıza bugün iletilmiştir. İlgili yazımız İl Pandemi Kuruluna sunulmuş olup,ilk toplantılarında değerlendirilerek karar tarafımıza iletilecektir. Karar çıkana kadar eczane çalışma saatlerinin eskisi  gibi devam edeceği hususunu bilgilerinize rica ederiz." ifadelerine yer verdi.

ECZANELER KAÇA KADAR AÇIK OLUYOR?

Eczaneler genellikle sabah 08.30'da açılıyor ve mesaiye başlıyor. 09.00 açılış saati olan yerlerde vardır. Eczanelerde öğle yemeği molaları bulunmaz. Öğle arası saatlerinde de eczaneler hizmet vermeye devam eder. Eczanelerin kapanış saati ise 19.00'dur.

ECZANELER HAFTA SONLARI AÇIK MI?

Eczaneler sadece Cumartesi günü açık olur. Pazar günü eczaneler kapalı olur ve nöbetçi eczaneler hizmet verir.

ECZANELER RESMİ TATİLLERDE AÇIK MI?

Eczaneler, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Arefe günü eczaneler yarım gün olarak açık olur.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi