Eskişehir müzeleri doldu taştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir müzeleri doldu taştı!
A
a

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan müzeler, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Hafta sonu tatilini fırsat bilerek Eskişehir’i gezmeye gelen vatandaşlar müzeler önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Türkiye’de müzecilik alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu müzeler büyük ilgi görmeye devam ediyor. Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi başta olmak üzere Eskişehir Kurtuluş Müzesi, Cam Sanatları Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi ve Kent Belleği Müzesi bu hafta sonu 15 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Şehri gezmek için gelen vatandaşlar, Eskişehir’de gerçekleştirilen çalışmaları hayranlıkla takip ettiklerini ifade ederek, tematik parkların ve müzecilik çalışmalarının diğer şehirlere de örnek olması gerektiğini belirttiler. 

Havaların ısınmasıyla birlikte yoğunluğun daha da arttığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, müzelere gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kayra 30 Nisan 2018 14:21

siz buna kuyruk mu diyorsunuz ? kuyruk arıyorsanız tramvay duraklarına gidiniz.

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi