Eskişehir milletvekili Günay'a yeni görev

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir milletvekili Günay'a yeni görev
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Eskişehir dış ilçelerden sorumlu koordinatör vekil olarak görevlendirildi.

Sütiş Eskişehir
Günay'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkez'in görevlendirmesini değerlendiren Günay, görevini en iyi şekilde yerine getireceğini kaydetti.

İlçelerde Eskişehir İlçeleri Yenilikçi Atılım Platformu (EİYAP) projesini ortaya koyduklarını anımsatan Günay, "Bu proje kapsamında birçok ürün ve değeri ortaya çıkardık ve bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçelerimizin ihtiyaçlarına ve isteklerine hakimim. 2019 yerel seçimlerine doğru giderken yine birlik ve beraberlik içerisinde ilçelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz, teşkilatlarımız, AK Parti'ye ve Eskişehir'e gönül veren kardeşlerimiz ile birlikte 2019 hedeflerimize doğru yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26es26 13 Eylül 2018 15:55

Eskişehir in içini karıştırdın şimdi dışını karıştırmak görevin bu.

0 1 Cevap Yaz
nejdet 13 Eylül 2018 10:25

Ben pek önemli bir görev olduğunu düşünmüyorum. İki hafta önceki hayli manidar demecinden sonra şehir içinde durmasın dışarıya gitsin dış ilçelerde vakit geçirsin denmiş olmasın sakın.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi