Eskişehir milletvekili Arslan Kabukçuoğlu kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir milletvekili Arslan Kabukçuoğlu kimdir?
A
a

Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. Eskişehir'de İYİ Parti İl Başkanı görevine getirilmesiyle herkes Doktor Arslan Kabukçuoğlu hakkında internette çeşitli aramalar yapmaya başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir doktorlarından Arslan Kabukçuoğlu yıllardır Eskişehir'de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmaktadır. Başlıca ilgi ve tedavi alanları: kist, kızlık zarı, kemik erimesi, rahim içi araç(spiral), vajinismus tedavi, jinekolojik kanser cerrahisi, kısırlık, kolposkopi, kalıcı pacemaker ekstraksiyonu, anormal kanamalar ve tüp bebek olan Doktor Arslan Kabukçuoğlu 1957 yılında Nevşehir'de doğmuştur. 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Arslan Kabukçuoğlu, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık almıştır. Halen Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzman Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. 60 yaşındaki Doktor Arslan Kabukçuoğlu'nun göreve getirildiği İYİ Parti'nin basın açıklamasında da yer aldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi