Eskişehir koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?
A
a

Eskişehir koronavirüs vaka sayısı giderek düşüyor. 1 Haziran'da Eskişehir Şehir Hastanesi, vaka sayısının 100'ün altına düşmesi sebebiyle normalleşme adımları atmıştı. Kentteki güncel rakam ise...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir koronavirüs vaka sayısında azalma sürüyor. Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yatan koronavirüs hasta sayısı 100'ün altına düşmüş ve bu sebeple Eskişehir Şehir Hastanesi 1 Haziran tarihinde normalleşme sürecine hazır olduğunu açıklamıştı.
Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Yaşar Bildirici, hastanede 3-4 gündür yapılan Covid-19 testlerinden pozitif vaka çıkmadığının da altını çizmişti. Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki koronavirüslü hasta sayısı 100'ün altına, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki hasta sayısı da 70'in altına gerilemiş durumda.
Bu rakamlarla birlikte, Eskişehir'deki aktif koronavirüs vaka sayısının 200'ün altına indiği belirtiliyor. Koronavirüs sebebiyle Eskişehir'de yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı ise halen 41 olarak ifade ediliyor.
Eskişehir'deki aktif vaka sayısının düşmesi ve bir süredir vefat yaşanmamış olması da oldukça sevindirici gelişmeler olarak değerlendiriliyor.


 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi