Eskişehir korkunç cinayete sessiz kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir korkunç cinayete sessiz kalmadı!
A
a

Eskişehir'de Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için Adalar Porsuk Mevkinde bulunan köprüye pankart asıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin'in ölümüne tepkiler sürüyor.  Eskişehir'de de Demokratik Kadın Platformu ve Kadın Meclisleri üyesi kadınlar yaptıkları basın açıklamaları ile kadın cinayetlerinin artık son bulmasını istedi. Ayrıca Adalar'da bulunan köprüye Pınar Gültekin için pankart asıldı. Pankarta 'Bir gülüşe bakıp kaçıncı iç yanışımız' yazıldı. 

Eskişehir'de kadınlardan tepki yürüyüşü!

Ayrıca, Eskişehir Demokratik Kadın Platformu üyesi kadınlar İsmet İnönü Caddesi’nde bir araya gelerek vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetine tepki gösterdi. Ellerindeki dövizlerle kadın cinayetlerini protesto eden platform üyeleri, cinayetlerin durdurulmasını istedi. Platform adına basın açıklaması yapan Gülnur Kuzu, “Bir kişi daha eksilmeyeceğiz. Haksız tahrik indirimleri vermeyin, failleri aklamayın, ‘bir kereden bir şey olmaz’ demeyin. Memleketin kadın mezarlığına çevrilmesine izin vermeyeceğiz. Yaşasın kadın dayanışması” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi