Eskişehir konserinde Kıraç'a komplo

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir konserinde Kıraç'a komplo
A
a

Eskişehir’de verdiği konser esnasında elektrik kesintisi yaşayan Kıraç, “Komplo varmış, biri kabloyu çekmiş şaka değil. Her yer komplo... Müzikte var, sahnede var. Bi şarkı yapacağım komplo diye...” tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sevilen sanatçı Kıraç, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Hamamyolu’nun açılışında konser verdi. Sanatçının hayranları alanı tıklım tıklım doldurdu. Kıraç da art arda söylediği parçalarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyordu. Kıraç, ‘Ayşem’ isimli parçayı söylerken elektrikler gitti. Yaklaşık beş dakika sonra sahneye dönen sanatçı, ‘Ayşemmm’ dedi ve şunları kaydetti:

Rahatsız olanlar olabilir
“Burada kalmıştık tam... Bu arada şaka maka öğrendik hakikaten bugünlerde bu komplo lafı çok dolanıyor ya hani tepeden tırnağa... Komplo varmış, biri kabloyu çekmiş şaka değil vallaha bak. Şu kadar kablo çekmişler yani. Bizim eğlenmemizden, Eskişehir’in bu kadar mutlu olmasından, kıraç konserinden rahatsız olanlar olabilir. Hakikaten öyle olmuş, komplo var. Siyasette var, futbolda var, üniversitede var her yerde var. Her yer komplo... Müzikte var, sahnede var. Bi şarkı yapacağım komplo diye...”

Türkiye’de yapılmış en iyi şarkı...
Kıraç, ‘Hasretinle Yandı Gönlüm’ parçasının ardından ‘Bu şarkı bana göre Türkiye’de yapılmış en iyi şarkıdır. Gerçekten... Gelmiş, geçmiş bu şarkı... Kimin bestesi bilen yoktur. Eminim aranızda kimse bilmiyordur. Edip Akbayram sanıyor olabilirsiniz ama değil. Edip Abi çok güzel söyledi tabi şarkıyı o ünlü yaptı ama değil. Hala aramızda yaşayan çok büyük bir besteciye ait. Onu ben buradan söylemeyeceğim. Siz kendiniz bulacaksınız” diye konuştu.

Kaynak: Anadolugazetesi.com
 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ne fark eder 30 Nisan 2018 19:49

Jeneratör vardı neden akil edilmedi.adamlar Meral hanımın otelinde elektrik kesintisi yaptılar.ders alinmadimi.

4 3 Cevap Yaz
Dost 30 Nisan 2018 17:49

Jeneratör denen bir şey var memlekette yedekte bulundursalardıya

5 4 Cevap Yaz
Sema 30 Nisan 2018 13:43

Cok guzel konserdi basin one eyilmesin eskishirim aldima kirac aldirma

5 5 Cevap Yaz
Recep43

Bencede Sema Hnm gayet güzeldi :)

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi