Eskişehir kazandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir kazandı
A
a

Eskişehir'de hizmet veren Gürlife Hastanesi'nin SGK ile anlaşması sağlandı. Üç yıldır SGK anlaşması için mücadele verdiklerini söyleyen Gürlife Başhekimi Doktor Mustafa Başpınar, "Eskişehir kazandı. Herkesi Gürlife'a bekliyoruz" dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de üç yıl önce kurulan Özel Gürlife Hastanesi'nin SGK ile anlaşması yapılmamıştı. Uzun zamandır beklenen müjdeli haber geldi ve Gürlife Hastanesi ile SGK arasında anlaşma sağlandı. 

"ONUN NAMINA ATIYORUZ"
Üç yıldır SGK anlaşması için mücadele verdiklerini söyleyen Gürlife Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yazman, "Çok mutluyum. Çünkü gerçekten 3 yıldır Eskişehir halkı da biliyor biz de biliyoruz SGK anlaşmamız yoktu ama buna rağmen halkımıza hizmete devam ettik. Zorlu bir süreçten geçtik. Deneyimli ve iyi kadromuzla hizmet vermeye devam edeceğiz. Şimdi SGK'lı olduğumuz için daha geniş bir kitleye hitap edeceğiz. Çok güzel günler olacağına inanıyorum. İkinci bir hastane inşaatımız devam ediyor. İnşallah orada çok daha büyük bir hastane ile daha geniş bir kadro ile daha çok hizmet vereceğiz. Bizim yönetim kurulu başkanımız vefat etti 50 gün önce. Bu imzayı onun namına atmış olduk. Ona hediyemiz olsun. Çok istiyordu. Rahat uyusun" diye konuştu. 

"HERKESİ BEKLİYORUZ" 
"Eskişehir kazandı diyen Gürlife Başhekimi Doktor Mustafa Başpınar,  "Eskişehir kazandı demek istiyorum. Pandemi döneminde SGK anlaşmamız olmamasına rağmen pandemi hastanesi olarak devam ettik. Kaliteli hizmet anlayışımız devam edecek. Daha çok insana ulaşacağız. Kısaca Eskişehir halkı kazandı. Üç yıldır mücadele ediyorduk. Zorlu bir süreç yaşadık. Pandemi süreci de devam ediyor. Bundan sonra çok daha rahat ulaşılabilir olacağız diye düşünüyoruz. Gürlife'a bekliyoruz. Daha güzel sağlık hizmeti vereceğiz" şeklinde konuştu.

 
Kaynak : MELTEM KARAKAŞ KAYA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi