Eskişehir katliamını protestoya para cezası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir katliamını protestoya para cezası
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde dört eğitim emekçisinin katledilmesinin ardından Meşelik Kampüsü içerisinde protesto eylemi gerçekleştiren üniversite öğrencilerine önce soruşturma açıldı ardından para cezası kesildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)’de 5 Nisan 2018 tarihinde Volkan Bayar isimli araştırma görevlisi eğitim fakültesinde çalışan dört eğitim emekçisini silahla öldürmüştü. Katliamın ardından hem Eskişehir’de hem de Türkiye’nin birçok yerinde protesto gösterileri gerçekleşti. Olayın ardından 12 Nisan’da Meşelik Kampüsü içerisinde bulunan yemekhanede konuşma yapıp bildiri dağıtan öğrenciler gözaltına alınmıştı. Üniversite yönetimi geçtiğimiz günlerde öğrenciler hakkında soruşturma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı ise ön ödeme tebligatı ile 914 lira para cezası kesti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hürriyet Egemen 25 Mayıs 2018 01:51

memleket ne hale geldi inanılır gibi değil.. 24 nisan dan sonra inşallah herkes herşeyi rahatlıkla protesto edebilecek işçiler 16 yıldır unuttukları grevlerini tekrar yapabilecekler, ormanlarımız çocuklarımıza kalabilecek.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi