Eskişehir katliamcısı Bayar 15 Temmuz'da meğer...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir katliamcısı Bayar 15 Temmuz'da meğer...
A
a

Eskişehir’de 4 akademisyeni katleden Volkan Bayar’ın darbe girişimi gecesi bilgisayarındaki bilgileri sildiği belirlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) 4 akademisyeni katleden araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi üniversitedeki bilgisayarlarına format attığı ve fakülteye teslim ettiği ortaya çıktı.

FETÖ BAĞLANTISI ARAŞTIRILACAK

İncelemeye alınacak bilgisayardan saldırgan ve eşinin FETÖ bağlantısı araştırılacak. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın saldırgan Volkan Bayar'ın format attığı ifade edilen bilgisayarı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden isteyeceği öğrenildi.

BOŞANDIĞI EŞİ...

Uzmanların, bilgisayardaki bilgi ve verilerin geri getirilmesinin ardından Volkan Bayar ve boşandığı eşi Saadet Aylin Bayar'ın, FETÖ ile bağlantısının ortaya çıkabileceği ifade ediliyor.

"15 TEMMUZ GECESİ BİLGİSAYARINA FORMAT ATIYOR"

Volkan Bayar'ın iftirası nedeniyle görevden uzaklaştırılan Prof. Dr. Ahmet Aypay, "15 Temmuz gecesi fakültedeki bilgisayarlarına format atıyor ve fakülteye iade ediyor. Odasını boşaltıyor. Hiçbir öğretim üyesi, elemanı ve görevlisinin üniversitede yapmadığı bir şey bu. Ve hemen isimsiz şikayetlerde bulunuyor. Tabii biz bunları sonradan öğreniyoruz" diye konuştu.

 

MHP Lideri Bahçeli'den çok sert sözler!

Bahçeli'den çok sert sözler

 

Cani Volkan Bayar'la ilgili flaş gelişme!


 
Kaynak : Kenan Kıran / SABAH
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Akli selim 9 Nisan 2018 22:57

Artik ihbar denilen bir delil olmamali bence..yani insanlari sözleri hiç dikkate alinmamali...sadece gercek ispat ve deliller gecerli sayilmali...ne demek ya..biri birine kiziyor ..bu fetocu ..bir kisinin sozu ile yuz kusur insanin hayati mahvedilirmi..bu kriter taş devrinden kalma olsa gerek..hayret bişey haa..

1 4 Cevap Yaz
Esnaf 9 Nisan 2018 18:36

Hak Edeni degilde isine geleni sorumlu (rektor) yaparsan herturlu rezalet olur.Adam kendisini ifade etmekten aciz ama REKTOR.

0 10 Cevap Yaz
Yigit 9 Nisan 2018 15:22

Vallahi tebrikler bu adam kac kisiyi fotocu ilan etmis tanik olarak dinlenmis simdi bu adam fetocu deyip YOK kendi rezilligini kapatacak o zaman fetoden bunun gibiler yuzunden ekmeginden olan herkes masum

3 15 Cevap Yaz
Asss

Soruşturma gizli değilmi

3 5
şeytanın gör dediği 9 Nisan 2018 13:26

iyide birader bu katil şimdiye kadar tam 103 kişiyi fetöcü diye ihbar etmiş ve çoğuda cezalandırılmış.. kimse sormamışmı buna sen bunları nereden biliyorsun sende mi fetöcüsün diye? kendisi niçin tutuklanmamış..o zaman herkes kızdığına komşusuna şuna buna iftira atsın fetöcü diye şikayet etsin memleket cezaevine dönsün iyimiş valla.

2 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi