Eskişehir Kapalı Çarşı altın fiyatları, Eskişehir’de altın ne kadar? 2 Kasım 2018 (bugün)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Kapalı Çarşı altın fiyatları, Eskişehir’de altın ne kadar? 2 Kasım 2018 (bugün)
A
a

Eskişehir altın fiyatları, kapalıçarşı, serbest piyasa gram, yarım tam ve çeyrek altın fiyatları ile Eskişehir döviz fiyatları güncel verilerle 2 Kasım 2018 tarihinde piyasa verileriyle haberimizde

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’de altın ne kadar sorusunun yanıtını verdiğimiz haberimizde, altının gram fiyatı, altın fiyatları 2 Kasım, gram altın çeyrek altın fiyatları, tam altın, döviz fiyatları, yarım altın, Eskişehir çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatları günlük olarak takip edebilir, Eskişehir piyasalarda kaç liradan işlem görüyor olduğunu, döviz kurlarını, ons fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Eskişehir’e günübirlik ya da kalmalı olarak gelen ve 2012 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından hizmete açılan Sazova'da yer alan Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nı, yine ilimizdeki Çağdaş Cam Sanatları Müzesi’ni, bu müze içerisindeki el sanatlarını, Sazova Masal Şatosu’nu, bu park içerisindeki hediyelik eşyaları, Porsuk Çayı kenarını, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni, koşu parkuru ile fark yaratan Türk Dünyası Parkı’nı, ya da Midas Anıtı’nı ziyarete gelmiş olan turistler ve ziyaretçiler için de Eskişehir’de altın ne kadar ve Eskişehir dolar kuru ne kadar, Eskişehir kapalıçarşı altın fiyatları sorularının yanıtını veriyoruz. Eskişehir altın fiyatları 2018 bugün, altın fiyatları Eskişehir bugün gram, Eskişehir'de altın ata ne kadar, eskişehir çeyrek altın fiyatları 2018 bugün sorularının hepsinin yanıtı, 20 Eylül 2018 Eskişehir Altın ve Döviz fiyatları, dolar euro kurları haberimizde.

Altın fiyatları bugün düne göre küçük bir artış gösteriyor. Çeyrek altın yaklaşık 5 TL değer kazandı.

İşte Eskişehir Türkiye altın ve döviz fiyatları:

2 Kasım 2018 tarihinde saat 13:30 itibariyle Eskişehir serbest piyasalarda ve Eskişehir Kapalıçarşı'da altın fiyatları:

Küçük altın - çeyrek altın alış fiyatı 345 TL, satış fiyatı 365 TL

Yarım altın alış fiyatı 690 TL, satış fiyatı 730 TL

Tam altın alış fiyatı 1380, satış fiyatı 1460 TL

Cumhuriyet altını alış fiyatı 1425, satış fiyatı 1485 TL

22 ayar bileziğin gram fiyatı ise alışta 196, satışta 209 TL

2,5'luk altının alış fiyatı 3450 TL, satış fiyatı 3650 TL

Eskişehir döviz fiyatları

Eskişehir'de Amerikan Doları'nın alış fiyatı 5.43 TL, satış fiyatı 5.49 TL

Eskişehir'de Euro alış fiyatı 6.2 TL, satış fiyatı 6.27 TL

Sterlin'in bugün Eskişehir fiyatı ise alışta 6.98 TL, satışta 7.18 TL

Eskişehir'den güncel ekonomi haberleri

Eskişehir Sanayi Odası, 50'nci kuruluş yılını kutlamanın heyecanını yaşıyor. 

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Eskişehir'e bir sanayi kenti kimliği de ekleyen Eskişehir Sanayi Odası'nın 50'nci kuruluş yılı. Eskişehir ve Türkiye sanayisinin gelişmesi için bilgi, deneyim ve öncü kimlikleriyle yolumuzu açan tüm sanayicilerimizi 50. yılımızda saygıyla selamlıyoruz. 1 Kasım 1968 yılında odamızın kuruluşundaki heyecanla, azimle çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Yapacak çok işimiz, gidilecek yolumuz ve ulaşılacak birçok hedefimiz var. Biliyoruz ki Eskişehir üretecek, Türkiye büyüyecek. ESO’nun 50. yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı. 

Uluslararası piyasalardaki son durum nedir?

Haftanın son işlem gününde ABD Dolar Endeksi değer kaybına devam ederken Güney Kore wonu, Meksika pesosu, Güney Afrika randı ve Türk Lirası TL, gelişen ülke kurlarındaki yükselişte ilk sırada yer alıyor.

Girişimcilere uzaktan eğitim imkanı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Anadolu Üniversitesi arasında, girişimcilik programında uzaktan öğrenim altyapısı ve materyallerinin kullanılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzalandı.

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Anadolu Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol imza töreninde, uzaktan eğitim anlamında ciddi tecrübesi olan Anadolu Üniversitesi ile KOSGEB'in yıllardır yürüttüğü girişimcilik eğitimini daha etkin hale getirmek için iş birliği yaptıklarını söyledi. 
 

Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi