Eskişehir Kapalı Çarşı altın fiyatları, Eskişehir’de altın ne kadar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Kapalı Çarşı altın fiyatları, Eskişehir’de altın ne kadar?
A
a

Eskişehir altın fiyatları, kapalıçarşı, serbest piyasa gram, yarım tam ve çeyrek altın fiyatları ile Eskişehir döviz fiyatları güncel verilerle 20 Eylül 2018 tarihinde piyasa verileriyle haberimizde

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir’de altın ne kadar sorusunun yanıtını verdiğimiz haberimizde, altının gram fiyatı, altın fiyatları 20 Eylül, gram altın çeyrek altın fiyatları, tam altın, döviz fiyatları, yarım altın, Eskişehir çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatları günlük olarak takip edebilir, Eskişehir piyasalarda kaç liradan işlem görüyor olduğunu öğrenebilirsiniz.

Eskişehir’e 2012 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından hizmete açılan Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nı, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi’ni, müzedeki el sanatlarını, Masal Şatosu’nu, buradaki hediyelik eşyaları, Porsuk Çayı’nın kenarını, Anadolu Üniversitesi’ni, Türk Dünyası Parkı’nı,  ya da Midas Anıtı’nı ziyarete gelmiş olan turistler için de Eskişehir’de altın ne kadar ve Eskişehir dolar kuru ne kadar sorularının yanıtını veriyoruz. Eskişehir altın fiyatları 2018 bugün, altın fiyatları Eskişehir bugün gram, Eskişehir'de altın ne kadar, eskişehir çeyrek altın fiyatları 2018 bugün sorularının hepsinin yanıtı, 20 Eylül 2018 Eskişehir Altın ve Döviz fiyatları haberimizde.

Eskişehir altın fiyatları 20 eylül 2018 döviz fiyatları
İşte Eskişehir Türkiye altın ve döviz fiyatları:
20 Eylül 2018 tarihinde 09.30 itibarı ile Eskişehir piyasalarda altın fiyatları:

Küçük altın - çeyrek altın alış fiyatı 385 TL, satış fiyatı 405 TL
Yarım altın alış fiyatı 770 TL, satış fiyatı 810 TL
Tam altın alış fiyatı 1540, satış fiyatı 1620 TL
Cumhuriyet altını alış fiyatı 1590, satış fiyatı 1650 TL
22 ayar bileziğin gram fiyatı ise alışta 217, satışta 232 TL
2,5'luk altının alış fiyatı 3850 TL, satış fiyatı 4050 TL

Eskişehir Döviz kurları
Amerikan Doları Eskişehir'de 6.22 TL alış, 6.29 TL satış fiyatı ile işlem görüyor.
Euro Eskişehir fiyatı ise şöyle: alış 7.22, satış 7.34
İngiliz Sterlini Eskişehir fiyatları alışta 8.04, satışta 8.30 TL

İstanbul Kapalıçarşı döviz fiyatları ise sabah saatlerinde şu şekilde;
Serbest piyasada dolar 6,2640 liradan, euro ise 7,3360 liradan güne başladı.
İstanbul Kapalıçarşı'da 6,2620 liradan alınan dolar 6,2640 liradan, 7,3340 liradan alınan euro ise 7,3360 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 6,2540 liradan, euro ise 7,2970 liradan satılmıştı.

Borsa dünü nasıl kapatmıştı?
Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi günü yüzde 1,81'lik yükselişle tamamladı. Endeks, 1.716 puanlık artışla 96 bin 613 puandan kapanırken, toplam işlem hacmi 8,4 milyar lira oldu. Gün sonunda bankacılık endeksi yüzde 6,38, holding endeksi de yüzde 0,82 değer kazandı.

Merkez Bankası faiz kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) kredi kartlarında azami faiz oranlarını yükseltmesine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, Türk lirası cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 2,02’den 2,25’e, yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 1,62’den 1,80’e yükseltildi.
Türk lirası cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami gecikme faiz oranı yüzde 2,52’den 2,75’e çıkarıldı. Yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami gecikme faiz oranı ise yüzde 2,12’yken 2,30 olarak yeniden belirlendi.

Yeni faiz oranları 1 Kasım'da yürürlüğe girecek
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı tarafından yürütülecek yeni tarife, 1 Kasım 2018 tarihinde yürürlüğe girecek. Yeni tarifenin yürürlüğe girmesine bağlı olarak altın ve döviz fiyatlarının göstereceği tepkiyi sayfalarımızda duyurmaya devam edeceğiz.

Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması imzalandı
Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması'nın bugün itibarıyla imzalandığını ve uygulamaya girdiğini duyurdu.
Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması ile ilgili açıklama yaptı. Anlaşma kapsamında toplam kredilerdeki payı yaklaşık yüzde 90 olan bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından 19 Eylül 2018 (bugün) itibarıyla imzalandığı ve uygulamaya girdiği açıklanırken iç süreçleri devam eden banka ve diğer finansal kuruluşların kısa bir süre içinde anlaşmayı imzalamaları beklendiği kaydedildi.
TBB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bankalar ve diğer finansal kurumlar münferit veya birlikte, borçlarını ödemeye niyetli, ancak farklı nedenlerle edimlerini zamanında yerine getiremeyen müşterilerine, ödeme kabiliyetlerinin iyileştirilmesine destek olmaktadır. Bu amaçla, Birliğimiz tarafından daha önceleri de kamuoyunun bilgisine sunulduğu üzere, her bir müşterinin mali durumu, ödeme gücü ve uzun dönem borçlu-alacaklı ilişkisi ayrı ayrı ve özenle değerlendirilerek, karşılıklı iyi niyete ve özveriye dayalı şekilde, bankalar müşterilerine kredi kanallarını açık tutmakta, vade, ödeme ve teminat koşullarında esneklik sağlamaktadır. Diğer taraftan, ekonomik performansın öngörülmedik kadar kısa sürede ve ölçüde düşüş gösterdiği durumlarda ise gelişmelerin ekonomik faaliyet üzerindeki olumsuz etkisini sınırlandırmak ve kısa sürede toparlanmayı desteklemek amacıyla çok sayıda alacaklı ve borçlunun bir araya getirilmesini gerekli kılan uzlaşı platformlarına ihtiyaç duyulabilmektedir.
Böyle durumlarda, kaynakların ve zamanın doğru ve verimli kullanılması, taraflar arasında eşgüdümün sağlanarak süreçlerin hızlı tamamlanması önem arz etmektedir. Bu çerçevede, yapılandırma programlarında ölçekleri de dikkate alınarak ekonomik faaliyetleri itibarıyla sektörlerinde ve ticari ilişkilerinde önemli yere sahip olan, nakit dengeleri iyileştiğinde çok sayıda borçlu için sinerji oluşturabilecek nitelikteki borçlulara önceliğin verilebilmesi gereklilik gösterebilmektedir. Bu yaklaşımla, Türkiye Bankalar Birliği tarafından, yakın dönemde uluslararası piyasalardaki gelişmelerin de etkisiyle ekonomimizde yaşananlar dikkate alınarak, bankalar ve diğer finansal kurumların ticari borçlularla yapacakları finansal yeniden yapılandırma sözleşmelerinde uyulması gereken prensipleri düzenleyen bir protokol hazırlanmıştır.
Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması, toplam kredilerdeki payı yaklaşık yüzde 90 olan bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından 19 Eylül 2018 (bugün) itibarıyla imzalanmış ve uygulamaya girmiştir. İç süreçleri devam eden banka ve diğer finansal kuruluşların kısa bir süre içinde anlaşmayı imzalamaları beklenmektedir. Finansal Yeniden Yapılandırma uygulamasının amacı gelir-gider dengesi geçici olarak bozulduğu için borçlarını ödemekte zorlanan işletmelere destek olmaktır. Bu sayede, borçlarının yeniden yapılandırılması veya yeni bir itfa planına bağlanması sonucunda borçlarını geri ödeme kabiliyeti kazanacağı tespit edilen işletmelerin ekonomik faaliyetlerinin sürdürülerek nakit akımlarının düzenlenmesine ve yükümlülüklerini yerine getirmelerine yardımcı olunacaktır. Bu yapılırken amaçlanan, alacaklıların yanı sıra ilgili borçlunun, varsa bunlarla bağlantılı bulunan diğer kuruluşlar ile hakim hissedarlarının da iyi niyetlerini ve özverilerini azami ölçüde ortaya koymaları, bu suretle bir uzlaşı platformunun ve sektörler arasında pozitif bir sinerjinin oluşturulmasıdır.
Bankacılık sektörü tüm paydaşlarıyla el birliği, işbirliği ve güç birliği içerisinde, tecrübesini ve kaynaklarını ülkemizin menfaatleri doğrultusunda en verimli şekilde kullanarak üretimin, yatırımın, ihracatın, ticaretin, istihdamın, kısaca büyümenin sürdürülmesi, varlık değerlerinin ve yatırımcı güveninin korunmasına azami ölçüde katkı sağlamaya devam edecektir. Uygulamanın ülkemize ve ekonomimize yararlı olmasını dileriz".

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi