Eskişehir İzmir tren seferleri yeniden başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir İzmir tren seferleri yeniden başladı
A
a

Akhisar'da rayların sular altında kalması nedeniyle durdurulan Eskişehir - İzmir arası tren seferleri suların çekilmesiyle yeniden başladı

Sütiş Eskişehir
Manisa’nın Akhisar ilçesinde 3 gün boyunca aralıksız yağan yağmur sonrası rayların sular altında kalması nedeniyle durdurulan Eskişehir - İzmir arası tren seferleri suların çekilmesiyle yeniden başladı. 
Manisa'nın Akhisar ilçesinde, sağanak nedeniyle oluşan su baskını ve taşkınlar, karayolu ve demiryolu ulaşımında aksamalara neden oldu. Özellikle dün aşırı yağışlar dolayısıyla meydana gelen taşkın sonrası İzmir-İstanbul karayolu yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı kaldı. İlçede yağışın tren raylarını da sular altında bırakması nedeniyle TCDD'nin Akhisar sorumluluk bölgesindeki hatta tren seferleri geçici olarak durduruldu. 
İzmir-Eskişehir arası tren seferleri, ekiplerin yoğun çalışması ve suyun tahliye edilmesi sonrası bugün yeniden başladı. Ayrıca yine trafiğe kapalı olan Akhisar Organize Sanayi Bölgesi kavşağı da ekiplerin yoğun çalışmasının ardından açıldı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi