Eskişehir İstanbul'u bile solladı! En ucuz 1 buçuk milyon...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir İstanbul'u bile solladı! En ucuz 1 buçuk milyon...
A
a

Eskişehir'de 2.5 milyon TL'ye kadar çıkan taksi plakası fiyatları İstanbul'u geride bıraktı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberleri... İstanbul’daki taksi plakaları elinde olan satıcılar taksi plakalarının fiyatlarını internet sitelerinden ve dükkân önündeki tabelalardan kaldırmış, bu da tartışmaları beraberinde getirmişti. Alınan bu karar plaka satan kişilerin tekel oluşturduğu algılarına neden olmuştu. İstanbul’da taksi plaka ücretinin 2 milyon TL’yi aştığı ifade edilmişti. Peki Eskişehir'de taksi plaka ücretleri ne kadar?

Eskişehir’de taksiciler bir dernekle temsil edilmiyor. Taksiciler, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı. Sözcü'nün haberine göre, Oda Başkanı Suat Er, Eskişehir’de taksi plaka ücretlerinin durağına göre değiştiğini söyleyerek, “En ucuz taksi plaka ücreti 1 milyon 500 bin lira en pahalı ise 2 milyon 500 bin TL. En pahalı 2 milyon 500 bin TL olan taksi durağı ise istasyon taksi durağı oluyor” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aliş 25 Ocak 2020 01:37

Taksi plakasını ikibuçuk trilyona kim satmış böyle yalan görmedim . Bir kere eskişehirde taksi plakasının doğru dürüst alıcısı yok. Siz taksi plakası almanın prosedürünü biliyormusunuz ? Bin dereden bin su , sonra ver ikibuçuk trilyonu şu trafik hengamesinde 10 lira 20 lira topla . Akıl karımı bu millet uyandı hadi satsınlarda görelim . Şehir efsanesi bir iki münferid olayı genele yayıyorlar .

0 3 Cevap Yaz
Salik kaya 24 Ocak 2020 13:31

Taksi plakası 2 milyon 2 trilyon ama basit usül algi yok vergi yok. Oh ne gusel is.. dolmus ve minibuslerde ayni 2 milyon kdv yok muhtasr yok senede 1 beyanname ver oh ne gusel

2 2 Cevap Yaz
DKC 23 Ocak 2020 14:15

İyide bundan bize ne? Taksi plakası sahibi olan zaten Eskişehirin burjuva sınıfı falandır yani. Benim merak ettiğim, bu kişiler nasıl bir vergiye tabii tutuluyor? Madem plakaların değerleri pahalı, herhalde sahibi olanlarda vergiden muaf tutulmuyordur. Çünkü ortada ne olursa olsun değeri sürekli artan, kesinlikle risk taşımayan bir sermaye ve altın yumurtlayan tavuk var. Bastır parayı, tahtalı köye kadar hayatın garanti...

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi