Eskişehir incelemelerde tam not aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir incelemelerde tam not aldı!
A
a

Eskişehir Ticaret Odası’nın davetiyle Eskişehir’e gelen I-MICE Uluslararası MICE Derneği’ne bağlı kongre organizatörleri Eskişehir’de incelemelerde bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Ticaret Odası’nın davetiyle Eskişehir’e gelen I-MICE Uluslararası MICE Derneği’ne bağlı kongre organizatörleri Eskişehir’de incelemelerde bulundu. Otel, restoran ve kongre turizmine ilişkin altyapıları inceleyen konuk organizatörler, Eskişehir’e tam not verdi.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehirli tüccar ve sanayicilerin kapasitesini yükseltmek için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Türkiye’nin en önemli MICE organizatörleri kente davet edilerek, Eskişehir’in kongre turizmi bağlamında altyapısı tanıtıldı. İki gün boyunca incelemelerde bulunan heyet, kent altyapısına tam not verdi. 

Oteller fark yaratıyor

İnceleme ziyareti kapsamında kongre turizmi için gerekli altyapıyı inceleyen konuk organizatörler, incelemelere Eskişehir’in ilk kongre kompleksi olan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nden başladılar. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi içinde yer alan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin ardından iki gün boyunca Park Dedeman, Tasigo Termal, Divan Express ve Hilton DoubleTree Otel’in incelendiği organizasyonda, oteller organizatörlerden tam not aldı. Aynı zamanda Gaga Restoran ve 222 Tur gibi önemli aktörlere misafir olan organizatörler, kentin müzeleri ve parklarını da inceleme fırsatı buldular. 

Güler: Fark yaratacağız

Konuya ilişkin açıklama yapan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in Anadolu’da turizme ilişkin çok sayıda fırsata sahip olduğunu, bu fırsatları uzun vadeli avantaja dönüştürmenin ancak Eskişehir’in iradesiyle mümkün olacağını kaydetti. Başkan Güler “Eskişehir’in hem turizm altyapısı fırsatlarını değerlendirmek, hem de sosyal ve ekonomik altyapısına uygun gelişmesini desteklemek amacıyla kongre turizmi üzerine ciddi bir yatırım yaptık. Bunun ikinci adımı olarak sektörü Eskişehirli aktörlerle bir araya getirecek; kentimizin kongre turizmi için bir merkez haline gelmesi için çalışacağız.” şeklinde konuştu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi