Eskişehir'in zamsız marketi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in zamsız marketi!
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un üzerinde titizlikle durduğu Halk Market, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir ve Türkiye'nin gündeminde dövizdeki artış ve beraberinde gelen zamlar yer alıyor. Son aylarda döviz kurlarında yaşanan artış nedeniyle başta gıda olmak üzere temel ihtiyaç maddelerine büyük oranda zam gelmesine rağmen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatıyla Halk Market, bu zamların hiçbirini ürünlere yansıtmadı.

Eskişehir 'Halk Market' zamlara dur dedi!
Bu marketten dağıtılan Halk Kart aracılığıyla sadece ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yararlandığını söyleyen Başkan Kurt, “Biz bu marketi ekonomik sıkıntıyı üst düzeyde yaşayan ve yoksunluk çeken insanlarımıza destek olmak için hizmete soktuk. Bu zamları yansıtırsak alım güçleri daha da düşecek. Bu yüzden bu konuda önemli bir karar aldığımızı düşünüyorum. Ülkenin ekonomik gidişatı felaket noktaya geldi, bize düşen burada dayanabildiğimiz ölçüde direnç göstermektir. Bu yüzden Halk Market zamlara dur dedi” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi