Eskişehir'in yeni rektörlerine başarı dilediler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in yeni rektörlerine başarı dilediler
A
a

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Sütiş Eskişehir
Buna göre, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu atandı.

İktidar partisinin Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay atamaları yapılan rektörlere başarı dileklerinde bulunurken Avcı ve Günay önceki rektör Naci Gündoğan'a da teşekkür etti.

Nabi Avcı:
"Gerek Anadolu Üniversitesi Rektörü olarak, gerekse Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Vekili olarak bugüne kadar gösterdiği üstün gayret ve başarılı çalışmalar sebebiyle Prof. Dr. Naci Gündoğan’a da üniversitelerimiz ve şehrimiz adına çok teşekkür ederim.
Anadolu Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin ilk Rektörü Prof.Dr. Tuncay Döğeroğlu’nu tebrik ediyorum. Sağlık ve afiyet içinde hayırlı çalışmalar diliyorum."

Harun Karacan:
"Şehrimizin ve ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından Anadolu Üniversitesi ile 4 ay önce kurulan Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüklerine atamalar Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle bugün itibariyle gerçekleştirilmiştir.
Bu atamaların üniversitelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.
Atanan rektörlerimizin içine girecekleri yoğun çalışma ortamında yürütecekleri görevlerinde başarılı olmaları için gereken her türlü desteği vereceğimi ifade etmek isterim..."

Emine Nur Günay:
"Anadolu Üniversitesi Rektörü ve Eskişehir Teknik Üniversitesi V. Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’a üniversitemize ve şehrimize katkıları için canı yürekten teşekkür eder, katkılarının devamını dilerim.
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı tebrik ederim. Bir akademisyen olarak üniversitemiz ve şehrimiz için yeni açılımlarda birlikte yol yürüyeceğimize canı gönülden inanıyor, başarılar diliyorum. 
Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nu tebrik ederim. Değerli ve donanımlı bir bilim kadınının üniversitemizin kurucu Rektörü olmasından gurur duyuyor, canı gönülden başarılar diliyorum."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Luke 11 Eylül 2018 02:20

Mis gibi anadolu nun mühendislik fakültesi ne hale geldi. Estü için maddiyat konusunu geçtim, ne kütüphanesi var ne daire başkanlığı. Yazık gerçekten

0 1 Cevap Yaz
Es Es li 7 Eylül 2018 09:17

Nabi Avcı artık anadolu üniversitenin parasını söğüşleyemeyeceksin. cumhuriyet kapısından dahi içeri giremezsin bu saatten sonra

1 3 Cevap Yaz
Muzaffer 6 Eylül 2018 21:49

Eskişehirde 400 profösörden bi tane aday mı yoktu yoksa rektòr olcak bi adam mı yoktu ithal rektör seçtiniz bu şehire hakarettir ben sade vatandaş olarak böyle görüyorum

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi