Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'in tarihi okulu restore ediliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in tarihi okulu restore ediliyor
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi Belediyesi, Göcenoluk Mahallesi'ndeki 18 yıldır atıl vaziyette bulunan 52 yıllık tarihi okul binasını restore ettiriyor. 

Sütiş Eskişehir
1966 yılında yapılan ve yıllarca ilkokul olarak hizmet veren yapının restore ettirildikten sonra mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacağı belirtildi. Mahalle Muhtarı Nasıf Şükrü Özyavuz, yaptığı açıklamada, iki sınıf, bir müdür odası ve bir solandan oluşan binada, restorasyon çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Özyavuz, "Mahallemizde bulunan bu yapı, taşımalı sistemden dolayı 18 yıldır atıl vaziyetteydi. Restorasyon çalışması tamamlandığında burayı mahalle halkının hizmetine sunucağız. Halkımız burayı düğün ve toplantı salonu gibi etkinliklerde kullanacak. Binanın eski ihtişamına kavuşmasına sebep olan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve ekibine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. 

Özyavuz, mahalledeki çocukların halen, taşıma sistemle Kırka Mahallesi'nde eğitim-öğretim gördüğünü sözlerine ekledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Feyza 12 Mayıs 2018 05:03

Öncelikle bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederim belediye başkanına bir seyitgazili olmasam da orda çalışıp ekmeğini yiyip suyunu içiyorum ve bu ülkenin her il ilçe koy ve kasabası bizim bundan dolayı naçizane fikrim siyasi amaç güdümlü değilde hizmet odaklı yaparsa görevini çıkar ilişkilerinden uzak bir şekilde daha iyi hizmet verilebilir onun için kapanmış kuruma gösterilen ilgi ve bakımın hali hazırda eğitim öğretime açık kurumlara da gösterilmesi değerlere halka ve geleceğimiz olan evlatlarımıza hizmet etmenin verdiği haz ve bu hazzını hisseden gören anlayan çalışanların ve halkın motivasyon olması hizmet veren kişi ve kuruma duydugu sempati zaten görevin devamlılığını getirir küçük bir adımla büyük projeler yapmadan iyilik güzellik yayılmasının başlangıcını yapmış oluruz kendi üstümüze düştüğü kadar dünyayı iyiliğin yönettiği mutluluğun bulaşıcı olduğunu savunuyorum sadece biraz özveri empati meslek ülke ve hizmet açısından yaklaşıp hareket etmek başlangıç olur çokta güzel olur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi