Eskişehir'in ölüm yolunda bir kaza daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in ölüm yolunda bir kaza daha!
A
a

Eskişehir ile Alpu ilçesini birbirine bağlayan ve onlarca kişinin trafik kazalarından dolayı hayatını kaybettiği tek şeritli kara yolunda meydana gelen trafik kazasında takla atan bir araç ağır hasar gördü.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Edinilen bilgilere göre kaza, Eskişehir ile Alpu’yu bağlayan tek şeritli kara yolunda öğle saatlerinde meydana geldi. Sevinç Mahallesi ile Yassıhöyük Mahalleleri arasında seyir halinde ilerleyen iki araç kontrolden çıkarak çarpıştı. Kazada takla atan araçta ağır, diğerinde ise hafif hasar oluştu. Kazanın ardından trafik akışı yaklaşık yarım saat aksadı. Olay yerine gelen çekici ile yolu kapayan araç çekilirken, trafik bir süreliğine polis ve jandarma ekipleri kontrolünde aktı.

Öte yandan kazada yaralanan olmazken, kazayı görenler yolda sürekli kazaların olduğunu belirterek yetkililerin önlem almaları gerektiğini söyledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Peker 4 Eylül 2020 09:13

TEK ŞERİTLİ DEĞİL iki yölü tek yol. algılar detayda gizlidir. tek şerit bir aracın gideceği bir yoldur. iki şeritli tek yol bir gidiş karşı yönden bir geliş şeklindedir. çift ve duble yol ise gidiş ve geliş birbirinden ayrılmış 2veya3 şerit gidiş 2veya 3 şerit geliş şeklinde olur. alpu yolu tek şeritli değil.

0 0 Cevap Yaz
Dava 3 Eylül 2020 23:27

Sanki başka yolda kaza olmuyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi