Eskişehir'in o sorunu nihayet çözüldü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in o sorunu nihayet çözüldü
A
a

İstanbul Eskişehir istikametinde bulunan Sakarya ayrımında tabela olmaması nedeniyle yaşanan sıkıntı yazarımız Yazarı Soner Yüksel’in köşesine taşımasıyla son buldu. Sakarya ayrımına Eskişehir tabelası konularak vatandaşların Bolu’ya kadar gitmesinin önü de kesilmiş oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Yıllar önce İstanbul Eskişehir istikametindeki Sakarya ayrımında Eskişehir tabelasının olmaması nedeniyle birçok kişi sapağı geçerek Bolu’ya kadar gitmek zorunda kalıyordu. Yazarımız Soner Yüksel’in bir İstanbul deplasmanı dönüşünde yaşadığı olayı köşesine taşıması sonrası Eskişehir’de gündem oluştu ve dönemin valisinin konuyu dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iletmesi üzerine Sakarya ayrımına Eskişehir tabelası konuldu. Ancak boyutları 70'e 100 cm ve diğer tabelalardan bağımsız bir direk üstüne konan tabela sonrası tekrar gündem oluşturan Yüksel’in köşesi sonrasında Eskişehir tabelası istenilen boyutta yerini aldı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Murat 24 Şubat 2021 01:14

Evet ben de iki kez İstanbul'dan Eskişehir'e giderken yol tabelası yetersizliğinden dolayı sapağı geçerek kilometrelerce yol gidip geri dönmüşlüğüm olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

0 0 Cevap Yaz
Sanzoti 23 Şubat 2021 15:21

Hiç unutmam sapağı kaçırmıştık.yapacak bişi yok diyerek Ankara üzerinden geldşj.diğer gelişimizde ise bolu üzerinden yapmıştık. bu tabela çok iyi oldu.muhteşem.harikulade.bütün dertler bitti.

1 1 Cevap Yaz
can26 23 Şubat 2021 11:59

:)) giden iki üç kişiyi biliyorum

1 1 Cevap Yaz
Beylikovali 22 Şubat 2021 23:49

Vay be eskisehir sapagini kaçırıp arifiyeden boluya kadar 150 km yol yapanlar vardı demekki iyiki varsınız siz olmasaniz Iğdır'a kadar giderdik herhalde

2 2 Cevap Yaz
eski.eskişehirli 22 Şubat 2021 21:36

Emeği geçen herkese teşekkürler

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi