Eskişehir'in kaldırım işgaliyle imtihanı sürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in kaldırım işgaliyle imtihanı sürüyor!
A
a

Eskişehir'de ara sokakta kaldırıma park eden ve engelli rampası geçişini kapatan araçlar yayaların yolu kullanmasına neden oluyor.

Sütiş Eskişehir
Osmangazi Mahallesi Demiryolcu Sokak üzerinde kaldırıma park eden otomobiller, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Vatandaşları yoldan yürümeye zorlayan kaldırımdaki araçlar, yaya güvenliğini tehlikeye sokuyor. Kaldırımdaki araçlar, engelli rampasını da kapatarak engelli vatandaşların geçişine engel oluyor. Araç sürücülerinin tüm uyarılara rağmen aynı duyarsızlığı sergilediğini belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Trafik 28 Ağustos 2022 03:32

23 sene önce Şehir daha tek katlı evler ile dolu iken neden imar planı değişikliği yapılmadığını belediye başkanına sormak ister misiniz! Aynı imar planı üzerine 3 - 5 katlı binalar yapıldı! 30 senedir hâlâ aynı altyapı kullanılıyor. Nüfus 3 kat fazla oldu! Şehir aynen duruyor! Tüm bu sorunlar 20 yıl önce imar planı değişikliği ile çözülürdü.  Araç sayısı 300 BİN  den fazla! Şehirde trafik kaç km çapında dönüyor düşündünüz mü!

0 0 Cevap Yaz
Esk26 26 Ağustos 2022 16:35

Yayada haklı araç sahipleri de haklı herkez kendince haklı burda kabahat beldeiyede yollar çok dar olduğu için mecburen araçlar kaldırıma park etmek zorunda kalıyor. Artık her iki haneden birinin aracı var nabalim

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi