Eskişehir'in ilçeleri beyaza büründü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in ilçeleri beyaza büründü
A
a

Eskişehir'in bazı ilçelerinde gece geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de etkili olurken yüksek kesimler de beyaza büründü. 

Sütiş Eskişehir
Sarıcakaya ve Günyüzü ilçesi sakinleri, güne kar sürpriziyle uyandı. Evlerinden çıkan vatandaşlar, karşılarında beyaz örtüyü görünce şaşırırken aynı zamanda da sevindi. Sarıcakaya ilçesinde yollarda da zaman zaman kar dolayısıyla zorluklar yaşanırken görüş mesafesi de yer yer yağışın etkisiyle 100 metreye kadar düştü. 

Günyüzü ilçesinde bulunan 1819 rakımlı Arayıt Dağı'na da mevsimin ilk karı düştü. İlçe merkezinde karla karışık yağmur devam ederken, yağışın şimdilik herhangi bir aksamaya yol açmadığı öğrenildi. 

Mevsimin ilk karının düştüğü Seyitgazi ve İnönü ilçelerinin büyük bölümü beyaza bürünürken güzel görüntüler ortaya çıktı. 

Seyitgazi ve İnönü ilçelerinde çekilen fotoğraflarda, sokakların beyaz örtü ile buluştuğu görüldü. Vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken, fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Mevsimin ilk karı ulaşımda herhangi bir aksamaya yaşatmazken, ara ara yağmur yağışlarının devam ettiği öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi