Eskişehir'in gururuna 2 ödül birden!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gururuna 2 ödül birden!
A
a

Türkiye’de uçak motoru parçası üretimi alanında ilk akla gelen şirket ve Eskişehir'in gururlarından olan TEI, 2 ödül birden aldı!

Sütiş Eskişehir
Türkiye’de uçak motoru parçası üretimi alanında ilk akla gelen şirket olan TEI, “En Yüksek Yurtdışı Satışı Tutarı” alanında 2.’lik ödülünü ve Havacılıkta Kullanılan Titanyum Hassas Döküm Prosesinin Geliştirilmesi (İNCİ) projesiyle “Başarılı Ar-Ge Çıktıları Veren Firma” ödülünü aldı.
Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SaSaD) tarafından 19 Nisan 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen 30. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile birlikte düzenlenen ödül töreninde, savunma ve havacılık sanayiinde faaliyet gösteren firmalara ödülleri verildi.
TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., “En Yüksek Yurt Dışı Satış Gelirleri Tutarı” dalında 2.’lik ödülüne sahip oldu. Ayrıca Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) desteğiyle, iştiraki olan Gür Metal Hassas Döküm San. ve Tic. A.Ş. ile sürdürdüğü “Havacılıkta Kullanılan Titanyum Hassas Döküm Prosesinin Geliştirilmesi (İNCİ)” projesiyle “Başarılı Ar-Ge Çıktıları Veren Firma” ödülüne layık görüldü. Her iki ödülü de TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Şeker’den aldı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi