Eskişehir'in gururu Sümeyye'den alkışlanacak karar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gururu Sümeyye'den alkışlanacak karar
A
a

Eskişehir’in yüzmedeki gururu Avrupa Şampiyonu Sümeyye Boyacı, geçtiğimiz gün Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı programına katıldı. 60 bin lira kazanan Sümeyye bu parayı çocuklara harcayacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet tarihinde yüzmede ilk kadın Avrupa Şampiyonu olan 15 yaşındaki Sümeyye Boyacı, hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin yüzünü güldürmüştü. Elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sümeyye, geçtiğimiz akşam ATV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Yıldırım’ın yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programına davetli olarak katıldı.

Yüzmede olduğu gibi bilgi yarışmasında da başarı gösteren Sümeyye Boyacı, 125 bin liralık soruda çekilme hakkını kullandı. Başarılı sporcu 60 bin lira kazandı. Tüm Türkiye’ye örnek olan Sümeyye kazandığı parayı ihtiyacı olan çocuklara harcayacağını söyledi. Yarışmanın ardından ise , “Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini diliyorum, başarı getirmesini istiyorum. Birazcık daha dünyada ve ülkemizde barış olmasını istiyorum” dedi.

Yarışma esnasında twitterdan ise #ŞampiyonKadınlarAtvde hashtagı ile Sümeyye Boyacı hakkında birçok tweet atıldı. Atılan tweetlerde, ‘Sümeyye Boyacı gurur duyduk seninle.’ ‘Azminle, başarılarınla tek kelime ile harikasın’, ‘Sümeyye Boyacı bize şükretmeyi öğretti, harika insan’ ve ‘Sümeyye azmin, başarın ve vicdanın herkese örnek olur inşallah’ gibi mesajlar yer aldı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi / Ahmet Deniz CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi