Eskişehir'in gururu gözyaşları içinde bıraktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gururu gözyaşları içinde bıraktı!
A
a

Eskişehir'de yetişen ve Türk voleybolunun en başarılı isimlerinden birisi olan Neslihan Demir Güler, kariyerini gözyaşları içinde noktaladığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir’in DSİ Bentspor kulübünden yetişen ve Türk voleybolunun en başarılı isimlerinden birisi haline gelen Neslihan Demir Güler voleybolu bıraktı.

HERKES HAKKINI HELAL ETSİN

CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde Imoco Volley Conegliano’ya 3-0 yenilerek organizasyonda dördüncü olan Galatasaray’da Neslihan Demir voleybola gözyaşları içinde veda etti. Neslihan, kariyerinde geride ne bıraktın sorusuna şöyle yanıt verdi: “Bir omuz, iki diz, iki bilek bıraktım herhalde. Çok da bir şey bıraktığımı düşünmüyorum. Çok keyif aldığım bir şey yaptım. Ama bizim için bunu yapabilmek sınırlı. Elimden geleni yaptım. Benim üzerimde emeği geçen herkes hakkını helal etsin.”

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

Kariyeri hakkında da konuşan Neslihan, “Final oynamayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama bazen bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Kontrolünüzden çıkıyor her şey ve olmuyor. Ben gelmeden önce bir sakatlık yaşamıştım. İki tane iğne olup çıktım maça ama yine de bir şey yapmadım. Olmayınca olmuyor. 24 senede bunu öğrendim. Hepsiyle oynamak benim için büyük bir şans. Benim için çok keyifli bir yıldı. Kariyer planlaması ile ilgili hayatımda ilk defa yarın ne yapacağımı bilmiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi