Eskişehir'in gururu dünya şampiyonu oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gururu dünya şampiyonu oldu
A
a

Meksika’da düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda kazandığı dördüncülükle dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, geçtiğimiz günlerde Brezilya’da gerçekleştirilen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yetiştirdiği başarılı sporcular ile Eskişehir’i uluslar arası alanda başarıyla temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme dalında büyük bir başarıya imza attı. Aralık ayında Meksika’da düzenlenen Paralimpik Dünya Şampiyonası’nda dördüncü olan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen Açık Su Yüzme Dünya Şampiyonası’nda sırt üstü yarışlarda 45.92’lik derecesiyle dünya şampiyonu oldu. 50 metre kelebek stilinde de bronz madalya kazanan Sümeyye, büyük bir başarıya imza atarak ülkemizi başarıyla temsil etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Sümeyye’yi tebrik etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 30 Nisan 2018 17:00

tebrikler başarılarının devamını dilerim.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi