Eskişehir'in gözü kulağı İzmir'de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gözü kulağı İzmir'de
A
a

Eskişehirspor ligde kalma mücadelesi verirken bugün 14.00’te Karşıyaka’nın konuğu olacak. Alsancak Stadyumu’nda oynanacak mücadelen Es Es puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, TFF 3. Lig 1. Grup’ta Karşıyaka ile  bugün kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta yeni Teknik Direktörü Ali Onur Cerrah önderliğinde Edirnespor’un konuğu olan ve bu karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran Kırmızı Şimşekler, ligde kalma adına umutlarını sürdürmüştü. Eskişehirspor bugün saat 14.00’de oynayacağı karşılaşmadan puan ya puanlarla dönerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.
 

ESKİŞEHİRSPOR 24’ÜNCÜ KEZ KARŞILAŞACAK


Karşıyaka ile Eskişehirspor aralarında 24’üncü maça çıkacak. Geride kalan 23 karşılaşmada İzmir ekibinin, Eskişehir temsilcisine 10’a 6 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Söz konusu mücadelelerde Karşıyaka’nın 32 golüne, Eskişehirspor da 24 golle karşılık verdi. Eskişehirspor, İzmir deplasmanında oynadığı 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarırken, 4 karşılaşma berabere bitti. 6 müsabakadan ise Karşıyaka galip ayrıldı. Eskişehirspor’un deplasmanda kaydettiği 11 gole, İzmir ekibi 22 gole karşılık verdi.

15 YIL SONRA KONUK OLACAĞIZ

Karşıyaka ile Eskişehirspor İzmir’de en son 15 yıl önde karşı karşıya geldi. Eski Alsancak Stadı'nda 15 yıl önce 4 Mayıs 2008'de oynanan karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlanmıştı. Sezonun ilk yarısında iki camia arasında dostluk rüzgarının estiği Eskişehir'deki maçı İzmir ekibi 1-0 kazanmıştı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi