Eskişehir'in gözü kulağı Denizli'de olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gözü kulağı Denizli'de olacak!
A
a

TFF 1. Lig 20. hafta maçında karşılaşacak Denizlispor ve Eskişehirspor ligde 1 puan farkla, 16. ve 15’nci sıralarda bulunuyor. İki takım içinde 6 puan değerindeki maçta kazanan taraf ateş hattından çıkacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor - Denizlispor maçı Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 15.30’da başlayacak. İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemlerinden Volkan Bayarslan’ın yöneteceği zorlu maç beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sezona transfer yasağıyla başlayan ardından puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan Eskişehirspor, Sergen Yalçın’dan sonra gelen Yücel İldiz ile bir çıkış yakalamıştı. Ancak İlk yarının son 2 karşılaşmasından mağlup ayrılan Siyah Kırmızılılar lig arasını Antalya’da kamp yaparak değerlendirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz’in, ikinci yarı başında “İyi hazırlandık, yeni bir sayfa açacağız” demesine rağmen İstanbulspor ve Elazığspor karşısında alınan şok yenilgiler ve ardından yaşanan Erkan Zengin krizi, son olarak da Uğur İnceman’ın kadro dışı kalması Eskişehirspor’u tam bir kaos ortamına sürükledi. İşte bugünkü karşılaşmada alınacak bir galibiyet Siyah Kırmızılı takımı kaos ortamından çıkaracak bir başlangıç olabilir.

Denizlispor 8 transfer yaptı

Sezonun ilk yarısında umduğunu bulamayan takımlardan birisi de bugünkü rakibimiz Denizlispor oldu. Yeşil Siyahlılar ligin ikinci yarısına 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile başladı. İkinci yarının ilk haftasında Adanaspor’a karşı 3-1 galip gelen takım, deplasmanda İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. Hafta sonu alınan mağlubiyetin ardından devre arası Alanyaspor’dan Darko Lazic, Atiker Konyaspor’dan Patrick Friday Eze, Osmanlıspor’dan Hasan Kılıç, Teleset Mobilya Aksiharspor’dan Alperen Babacan’ı sezon sonuna kadar kadrosuna katarken, Kayserispor’dan Canberk Aydın, Manisaspor’dan İsmail Haktan Odabaşı, Giresunspor’dan Mehmet Akyüz ile Balıkesirspor’dan Aissati ile sözleşme imzaladı. Yenilenmiş kadrosuyla alt sıralardan kurtulma mücadelesi verecek olan Denizlispor, Eskişehirspor karşılaşmasını bir çıkış maçı olarak görüyor.

Volkan Bayarslan yönetecek

Bugün saat 15.30’da başlayacak olan Denizlispor – Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ve Erkan Akbulut yapacak. Volkan Bayarslan geçtiğimiz sezon deplasmanda 2-0 mağlup olarak büyük yara aldığımız Denizlispor karşılaşmasında düdük çalan hakem olarak hafızlarda yer etmişti.

Denizlispor ile 26’ncı randevu

Eskişehirspor ve Denizlispor 34 yıllık rekabette bugün 26’ncı kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynadıkları 25 maçın 8’ini Eskişehirspor, 10’unu ise Denizlispor kazandı. Diğer 7 karşılaşmada ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Siyah-Kırmızılıların attığı 35 gole karşı Denizlispor 50 golle cevap verdi. İki takımın ilk kez 4 Kasım tarihinde Denizli’de oynadığı karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Son maç ise 26 Ağustos 2017’de Eskişehir’de yapıldı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Eskişehirspor tarihinin en ağır yenilgilerini 1998-1999 sezonunda 7-1 ve 7-2’lik sonuçlarla Denizlispor karşısında aldı. 

Eskişehirsporlu taraftarlar Denizli’ye akın edecek

Eskişehirspor taraftarları, Denizli tribünlerinde yerini alarak arma ve renklere destek verecek.  Eskişehirspor taraftarları, Denizli yönetimi tarafından deplasman tribününe ayrılan biletleri, satışa çıktığı ilk gün bitirdi. Temin edilen otobüsler ile bugün sabah Denizli seferine çıkacak taraftarlar, kritik maçta takımın yanında olacak. Sportif direktör İzzet Erdoğan, maça gelecek taraftarlara desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ederek, alınacak galibiyeti taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 4 Şubat 2018 12:25

Taraftara yazikk

0 0 Cevap Yaz
Fatih 4 Şubat 2018 11:33

Denizli bizi yıllardır yener.Bize ters gelen bir ekip.oyuncular ikişer kişilik oynayacak.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi