Eskişehir’in gözde lezzeti için dükkanları akın ettiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’in gözde lezzeti için dükkanları akın ettiler
A
a

Bayram coşkusuyla birleşen hafta sonu tatilini Eskişehir’de geçiren turistler, çibörekçilerde yoğunluk oluşturdu.   

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 Hafta sonu sıcak havanın keyfini çıkarmak ve bayram coşkusunu Eskişehir’in güzelliklerini tanıyarak geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk adresi çibörekçiler oldu. Şehrin en önemli lezzetlerinden birisi olan çiböreği tatmak isteyen turistler, adeta çibörek dükkanlarına akın etti. Vatandaşların oluşturduğu yoğunlukla birlikte çibörek dükkanlarında tabiri caizse iğne atılsa yere düşmeyecek kadar kalabalık yaşandı. Sırada bekleyen bazı vatandaşların ise, kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek fotoğraf çekmeleri dikkat çekti. 
                         
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şimşek 31 Ekim 2022 00:57

Hem para ödem hem kuyrukta bekle komedi.

0 2 Cevap Yaz
Esk26 31 Ekim 2022 00:18

Hafta içi hafta sonu gerek kafeler gerekse lokantalar restaurantlar tıklım tıklım dolu çarşıda iğne düşse bulunmaz, kimse ekonomik kriz var güçlük çekiyoruz demesin... İstanbul trafiğinden beter trafiğimiz var bizim ..

2 2 Cevap Yaz
Süleyman 30 Ekim 2022 19:55

Eskişehirin kuyrukları méşhurdur. Şeker Helva Hastane Çiğ börek kuyrukları

2 3 Cevap Yaz
Gencer Tetik 29 Ekim 2022 22:52

Yazık vallahi yazık, şurada sırada bekleyeceğime fırından bir simit alır yiyerek gezerim daha iyi. Hem pahalı, hemde paralı rezillik. Cebimde param varsa, ben niye sıraya girip çabuk ye iç paranı ver git ! Bak daha bekleyenler var, mantığını benimsemiş bir işletmeye para kazandırayım? Hiç gerek yok, onlar beni beklesinler. Benim kendime saygım var ama bu şekilde, kendime kendi param ile hiç kimseye saygısızlık yaptırtmam...

1 8 Cevap Yaz
Okur 29 Ekim 2022 20:42

Böyle yokmuş gibi hiç bulunmayan bişey miş gibi saldırıyorlar hayret yani. Oysa gece aç uyumak zorunda olan milyonlarca insan var dünyada. Yazık çok yazık gelecek adına çok üzücü.

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi