Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'in göbeğinde akıl almaz çirkinlik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in göbeğinde akıl almaz çirkinlik!
A
a

Eskişehir'in merkezi sayılabilecek semtlerde hak sahipleri tarafından boşaltılan ve uzun süreden beri harabe halinde olan binalar can ve mal güvenliğini tehlikeye sokuyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in özellikle en eski yerleşim birimlerinde yer alan metruk binaların boşaltıldıktan sonra yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ifade eden vatandaşlar, binaların uyuşturucu bağımlılarının mekânı haline geldiğini söylediler.

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, binaların etrafından geçmenin büyük bir cesaret işi haline geldiğini belirten mahalle sakinleri “Boşaltılan binalara sahipleri uğramıyor. Binalar hızla dökülüyor. Kullanılmayan binalar tinercilerden geçilmiyor. Binaların çoğunda yangın çıkartılıyor. Yangın çevredeki binalara sıçrasa o insanlar evsiz barksız kalacak. Hem tehlike saçıyor hem de bu şekilde Eskişehir’e yakışmıyor. Sahipleri tarafından terk edilen binaların belediyeler tarafından yıkılmasını istiyoruz” diye çağrıda bulundular. Akşam saatlerinde kullanılmayan binalara giren kimliği belirsiz kişiler, kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisi ile mahallede bulunan vatandaşları rahatsız ederken, birçok bina da ise yangın çıkmasına neden oluyorlar. Geçtiğimiz hafta içerisinde tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan ve hasarlı olduğu gerekçesi ile boşaltılan binada çıkan yangın çıkmış, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınmıştı. Yangının çıkış nedeni ekipler tarafından araştırılırken, olaya uyuşturucu bağımlısı kişi veya kişilerin neden olduğu iddia edildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Antiyalaka 14 Ocak 2021 11:56

Çirkinlik arıyorsanız eskişehirin vitrini anadolu üniversitesi karşısı çevre yolu kenarındaki metruk binaların cirkinligini görün ne valilik ne de sanatsever tepebasi belediyesi 10 (on) senedir görmemek için ayak diretiyor..

1 6 Cevap Yaz
Kemal 13 Ocak 2021 18:42

Siz gelin birde alanönü bodurlar sokaktaki rezilliği çirkinliği haber yapın bu hiçbişey değil.. Her gün polis cağırıyoruz tinerciler geldi diye, polis harabeden tinerciyi cıkarıyor polis gittikten 2 dakika sonra tinerciler geri giriyor harabeye. Yakacaklar birgün belediyede ilgilenmiyor valilikte

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi