Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'in gizli silahı bu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir'in gizli silahı bu!
A
a

Eskişehirspor yaşam mücadelesi verdiği 3. Lig’de ilk yarı ve ikinci yarıdaki ilk 7 maçında büyük farklar gösterdi. Es Es sezonun ilk yarısında oynadığı 7 maçta sadece 1 puan toplarken, ikinci yarıda ise şimdiye kadar 9 puan toplamayı başardı.

Sütiş Eskişehir
Ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, hafta sonu İzmir’de Karşıyaka’nın konuğu olmuştu. Mücadeleden 1 puan çıkartan Şimşekler umutları önümüzdeki haftalara taşırken, ekibin  sezonun ilk yarısı ve ikinci yarısında gösterilen performansta büyük farklar ortaya çıktı. Eskişehirspor, ligin ilk devresinde 7 maçta sadece 1 puan toplayabilmişti. Es Es sezonun ilk 7 maçında sadece Şile deplasmanından 1-1’lik skorla ayrılarak puanla tanışmıştı. 
 

BAZ ALININCA ORTA SIRALARDAYIZ

Es Es sezonun ikinci yarısında ilk 7 maç baz alındığında şimdiye kadar 9 puan topladı. Baz alınarak hazırlanan puan durumunda lider 15 puanlı Belediye Derincespor. İkinci sırada ise bu hafta sonu Es Es’in rakibi olacak olan Kelkit yer alıyor. Gümüşhane ekibi son 7 maçta 14 puan topladı. İkinci devrenin en az puan toplayan takımı ise 3 puanla Ağrıspor oldu. Edirnespor 4, Çatalcaspor ise 6 puan alabildi.

 Eskişehir'in gizli silahı bu! 22.0.2023
ESKİŞEHİRSPOR'DA TOLGA PENALTIDA AFFETMİYOR

Eskişehirspor’a Karşıyaka deplasmanındaki maçta puanı getiren golü penaltıdan kaydeden Tolga Yakut, bu sezon kullandığı 6 penaltı vuruşunun hepsini gole çevirdi. Oynadığı son 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Kırmızı Şimşekler, lig boyunca topladığı 19 puanın 9’unu bu süreçte hanesine yazdırdı. TFF 3. Lig’de geride kalan 24 haftada rakip fileleri 27 kez havalandıran Eskişehirspor, bu gollerin 4’ünü penaltı vuruşundan kaydetti. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolga Yakut, Hacettepe 1945, Belediye Kütahyaspor ve Karşıyaka maçlarında kullandığı penaltı vuruşlarında hata yapmadı. Genç orta saha, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Muş 1984 ile oynanan karşılaşmada da iki kez kullandığı penaltı vuruşlarında rakip fileleri havalandırırken, bu sezon kullandığı 6 penaltı vuruşunun hepsini gole çevirmiş oldu. 24 haftası geride kalan ligde 21 maçta forma giyen Yakut, kaydettiği 7 golle kariyerinin en verimli sezonunu yaşıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi