Eskişehir'in en güzel kızı otomobil kazanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in en güzel kızı otomobil kazanacak
A
a

Geçtiğimiz yıl yüz güzeli Eskişehir olarak Eskişehir’de demosu yapılan yarışmanın bu yıl ev sahibipliğini yine Eskişehir yapıyor.

Sütiş Eskişehir
Diğer fotoğraflar için tıklayın
Foto Galeri


Şubat ve Mart ayı boyunca ön başvurularını kabul eden Yüz Güzeli 2018 geçtiğimiz gün görkemli bir lansman ile tüm ulusal yerel basına ve Eskişehir halkına kapılarını açtı.
 
ESGROUP ziyadesiyle mutlu ediyor
Yüz Güzeli 2018 bu sene yayın kolu olarak tv 8 ile yollarını bağladıklarının müjdesini verdi.
Proje yapımcısı Mustafa Demir ise; “Artık Eskişehir’de geleneksel hale getirdiğimiz yüz güzeli yarışmamızın 2018 ayağını yapmaktan gurur duymaktayız ayrıca kendi bünyesinde bulunduğumuz ESGROUP ailesi ile ulusal mecralara projeyi taşımak bizleri ziyadesiyle çok mutlu ediyor. Bu bağlamda kendi memleketim Eskişehir için böyle büyük projelere imza atmak ayrı bir gurur” dedi.
 
Yarışma etapları şöyle sıralanıyor
Çeyrek final, yarı final, kamp ve final olacak. Sosyal medya SMS ve final ulusal jüri karşısında yarışacak yarışmacılarımızın hayatlarına yeni bir başlangıç mantığı ile yola çıkan Yüz Güzeli 2018 Projesi’nin büyük final ödülü ise Fiat marka Panda otomobil oldu. Lansman alanına getirilen hediye araç ile adayların fotoğraflar çekinmesi ve Birmot Eskişehir yetkililerinden araç hakkında bilgi almaları ise gözlerden kaçmadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
utku 4 Nisan 2018 14:28

bu kızlar eskişehirli değil büyük ihtimal. bunların çoğunluğu üniversite okumaya gelen kişlerdir.

0 2 Cevap Yaz
Umut

Evet bencede çünkü bu kızların hepsi çok çirkin.Eskişehirimizin kızları çok güzel olur.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi