Eskişehir’in donduran soğuğunda şaşırtan kuyruk!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’in donduran soğuğunda şaşırtan kuyruk!
A
a

Eskişehir’de etkisini gösteren soğuk havaya aldırış etmeyerek helva sırası bekleyen vatandaşlar görenleri şaşkına çevirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de son günlerde etkisini gösteren soğuk havalar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Gece saatlerinde sıfırın altında 15 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları, cadde ve sokaklarda buzlanmaya sebep oldu. Gündüz saatlerinde ise sıfır derece civarlarında olan hava sıcaklığı, birçok insanın sokağa dahi çıkmasına engel oluyor. Tüm bu olumsuz hava koşullarına rağmen, Değirmen Sokak’ta bir helvacının önündeki yaklaşık 20 kişilik kuyruk görenleri şaşkına çevirdi. Soğuk havanın etkisinden dolayı birçok insan kapalı alanlara kaçarken, helva için kapıda oluşan kuyruğa birçok kişinin dikkatini çekti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Keyfi 23 Ocak 2022 21:59

Siz orada nefsiniz için bişey alacaksınız diye yolu niye işgal ediyorsunuz vatandaş geçemiyor bu nedir ya şu hale bak şaka gibi tek eksik helvamı yani .

0 0 Cevap Yaz
Hayri 22 Ocak 2022 12:29

Siz bilmezsiniz yeğenim eskiden helva guyruhları varıdı

2 4 Cevap Yaz
Nebi 22 Ocak 2022 12:23

Bu soğukta bedava alacak gibi sıra beklemek ha ? Sanki başka yerde satılmıyor mu ? Mantıksız işler....

4 6 Cevap Yaz
Birkan 22 Ocak 2022 12:21

Bu ne ya ? Altı üstü parasıyla aldığın mal için bu rezilliğe değer mi ? Vallahi ben hiç kimseyi beklemem esnaf beni beklesin yuh artık bu ne ?

5 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi